ALERTĂ! Scene violente în Piața Victoriei! Jandarmii au intrat cu forța în oameni! VIDEO

ALERTĂ! Scene violente în Piața Victoriei! Jandarmii au intrat cu forța în oameni! VIDEO

Peste 5.000 e oameni au protestat miercuri seară în Piața Victoriei din București ca reacție la adoptarea de către Parlament a modificărilor făcute de PSD și ALDE la Codul penal.

O serie de scene violente între jandarmi și protestatari au avut loc la un moment dat. Manifestanții au aruncat cu peturi și apă în forțele de ordine. Drept răspuns, jandarmii au extras din mulțime mai mulți oameni.

Scandarea serii în Piața Victoriei a fost ”Cât de javră poți să fii, ai furat de la copii”.

Manifestații au avut loc în mai multe orașe din țară, printre care Cluj-Napoca și Iași.

22:00 Scandarea zilei: ”Cât de javră poți să fii, ai furat de la copii”

21.38 Huiduieli masive în Piața Victoriei. ”DNA să vină să vă ia”, ”Afară, afară cu trădărori de țară”, ”Iubirea de țară în stradă se măsoară”. Către jandarmi: ”Ce vrem noi, e și pentru voi”.

21:30 Oamenii scandează ”Nu mai vrem conducători repetenți și infractori”, ”Liviu Dragnea îți dorim, îți dorim tot neamul, să te duci la pușcărie tu și Tăriceanu”, ”La mulți ani, Liviule, îți urează străzile”

21.23 Peste 5.000 de oameni în Piața Victoriei. Noi îmbrânceli între protestatari și jandarmi. Lumea strigă ”Fără penali” și ”Hoții”

Incidente intre jandarmi si protestatari. Peste 3000 de oameni s-au adunat, informeaza DigiTv. Jandarmii au intervenit si au incercat sa ii ridice cu forta pe protestatarii care stateau asezati pe asfalt.

In imagini se poate vedea cum jandarmii ii trag de cap, de maini, de picioare, iar cand oamenii au inceput sa tipe le-au astupat gura si nasul cu mainile. Stimati cetateni, va rugam sa va manifestati in mod pasnic - se aude in piata. Protestatarii scandeaza, in replica: "Fara garduri!"

Se aud mesaje in piata care cer protestarilor sa manifeste pasnic. Oamenii striga "Demisia" si "Nu scapati"



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...