ALERTĂ! Teodorovici, atac fără precedent la T.Toader! Au început să se sfâșie între ei, oameni buni!

ALERTĂ! Teodorovici, atac fără precedent la T.Toader! Au început să se sfâșie între ei, oameni buni!

ALERTĂ! Teodorovici, atac fără precedent la .Toader! Au început să se sfâșie între ei, oameni buni! Eugen Teodorovici: ”Încep să cred că e o fugă de asumare a unor decizii. A fost plecat în delegație, acum văd că iar e plecat, e greu de rezolvat așa”.

 Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat luni pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru întârzierea avizării pe două inițiative legislative: modificările la Legea insolvenței și legislația pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare.

În privința Fondului Suveran, Teodorovici a spus într-o conferință de presă că e nevoie de o ordonanță de urgență, urmată de o hotărâre de guvern. ”Din păcate, am primit de Ministerul Justiției foarte multe observații, nu înțeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală aceste proiecte. Rolul nostru ca miniștri e ca echipele noastre să meargă cu aceeași viteză, miniștrii ar trebui să fie mai preocupați de modul în care echipele lucrează”, a spus Teodorovici.

Întrebat de ziariști dacă a discutat cu Tudorel Toader, Teodorovici a spus: ”Am avut o discuție, dar apoi a fost plecat într-o delegație, acum văd că e plecat iar în delegație, între două evaluări și două plecări e greu de rezolvat”.

Teodorovici nu s-a oprit aici cu atacurile la adresa lui Tudorel Toader. El a spus că Ministerul Justiției întârzie foarte mult avizarea proiectului de modificare a Legii Insolvenței. ”Încep să cred că e lipsă de asumare. E o fugă de asumarea unor decizii”, a mai spus ministrul Finanțelor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”