ALERTĂ! Teodorovici, atac fără precedent la T.Toader! Au început să se sfâșie între ei, oameni buni!

ALERTĂ! Teodorovici, atac fără precedent la T.Toader! Au început să se sfâșie între ei, oameni buni!

ALERTĂ! Teodorovici, atac fără precedent la .Toader! Au început să se sfâșie între ei, oameni buni! Eugen Teodorovici: ”Încep să cred că e o fugă de asumare a unor decizii. A fost plecat în delegație, acum văd că iar e plecat, e greu de rezolvat așa”.

 Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat luni pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru întârzierea avizării pe două inițiative legislative: modificările la Legea insolvenței și legislația pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare.

În privința Fondului Suveran, Teodorovici a spus într-o conferință de presă că e nevoie de o ordonanță de urgență, urmată de o hotărâre de guvern. ”Din păcate, am primit de Ministerul Justiției foarte multe observații, nu înțeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală aceste proiecte. Rolul nostru ca miniștri e ca echipele noastre să meargă cu aceeași viteză, miniștrii ar trebui să fie mai preocupați de modul în care echipele lucrează”, a spus Teodorovici.

Întrebat de ziariști dacă a discutat cu Tudorel Toader, Teodorovici a spus: ”Am avut o discuție, dar apoi a fost plecat într-o delegație, acum văd că e plecat iar în delegație, între două evaluări și două plecări e greu de rezolvat”.

Teodorovici nu s-a oprit aici cu atacurile la adresa lui Tudorel Toader. El a spus că Ministerul Justiției întârzie foarte mult avizarea proiectului de modificare a Legii Insolvenței. ”Încep să cred că e lipsă de asumare. E o fugă de asumarea unor decizii”, a mai spus ministrul Finanțelor.


populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sincer? Mi-e dor de ordine. Mi-e dor de Ceașescu” / „Șuca” a vrut să se bage și ea în seamă pe subiectul Beach, Please!, dar a scris greșit numele dict…

3 „După aceea, vor veni cu sutele” / Primele vești cu adevărat proaste pentru Rusia vin din Germania

4 ALERTĂ Simina Tănăsescu este noul președinte al CCR

5 De ce în România judecătorii se pensionează la 48 de ani. Cine au fost „băieții deștepți” care au dat legea și ce motive au avut