ALERTĂ! Toader își anunță PLECAREA din fruntea ministerului Justiției! Mesajul transmis în această dimineață!

ALERTĂ! Toader își anunță PLECAREA din fruntea ministerului Justiției! Mesajul transmis în această dimineață!

ALERTĂ! Toader își anunță PLECAREA din fruntea ministerului Justiției!  Mesajul transmis în această dimineață! Mesaj ciudat trimis de ministrul Tudorel Toader pentru contramandarea unei întâlniri programate în această dimineață cu sindicatul grefierilor.

"Va trebui să contramandăm întâlnirea pentru că nu mă voi mai afla la frâiele

ministerului" a scris Tudorel Toader în mesajul obţinut de Realitatea TV.

UPDATE/Gargamel neagă informația:

Întâlnirea trebuia să aibă loc în această dimineaţă. Mesajul vine în contextul în care Toader se află într-un concediu de odihnă până la sfârşitul săptămânii, cu excepţia zilei de miercuri când ministrul Justiţiei va prezenta rezultatele evaluării procurorului-şef, Augustin Lazăr.

Este posibil ca Tudorel Toader să aibă semnale concrete că va fi unul dintre miniştrii remaniaţi, printre numele vehiculate ca înlocuitori din partea PSD fiind Şerban Nicolae sau Eugen Nicolicea.

Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia lui Toader după raportul dur al Comisiei de la Veneţia. Preşedintele a condamnat "comportamentul iresponsabil" al lui Tudorel Toader şi spune că "Ministrul Justiției și-a compromis definitiv credibilitatea, motiv întemeiat pentru a-și prezenta demisia din funcție".

Tudorel Toader, ministrul Justiției, aflat în concediu de odihnă, a postat luni pe Facebook mai multe mesaje referitor la OUG pe Legile Justiției, despre care a scris că vor fi șterse peste o oră.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro