ALERTĂ! Urmează două săptămâni de foc în România! America trimite de urgență un „doctor” să consulte „pacientul”!

ALERTĂ! Urmează două săptămâni de foc în România! America trimite de urgență un „doctor” să consulte „pacientul”!

ALERTĂ! Urmează două săptămâni de foc în România! America trimite de urgență un „doctor” să consulte „pacientul”! Pesediștii îl amenință cu suspendarea pe președinte. Procurorii sunt gata să arunce în aer Guvernul și PSD prin punerea sub acuzare a premierului și a infractorului din fruntea principalului partid de guvernământ. Va avea loc o moțiune de cenzură la adresa Guvernului. Toate, în numai două săptămâni!

„Pacientul” România are temperatură mare și face frisoane! De aceea va sosi luni în țară Wess Mitchell, Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa? Așa cum s-a întâmplat și în 2012, când a fost suspendat Băsescu? Sunt chiar atât de grave lucrurile încât este nevoie ca americanii să trimită la București un „doctor” pentru a consulta „pacientul”?

Mitchell, care a preluat postul Victoriei Nuland, a declarat în urmă cu câteva zile într-un discurs că „în Europa Centrală și de Est, SUA sunt interesate de întărirea eforturilor de luptă împotriva corupției și de combatere a dezinformării rusești, precum și de consolidare a societății civile în zonă”.

Mitchell a mai subliniat în discursul său că „o zonă unde competiția geopolitică se intensifica este frontiera estica a Europei. Zona care pleacă din Caucaz, prin Balcani și bazinul Dunarii – este o zona de atenție geopolitică nouă (“renewd geopolitical focus”) pentru Rusia si “playground” pentru China.”

Wess Mitchell s-a întâlnit pe 17 mai la Washington cu consilierul prezidențial Bogdan Aurescu și ambasadorul României în SUA, George Maior.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...