ALERTĂ Dragnea anunță că nu merge la Cotroceni! Declarații DEMENTE despre unii de la Bruxelles!/VIDEO

ALERTĂ Dragnea anunță că nu merge la Cotroceni! Declarații DEMENTE despre unii de la Bruxelles!/VIDEO

ALERTĂ Dragnea anunță că nu merge la Cotroceni! Declarații DEMENTE despre unii de la Bruxelles!

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, aflat într-o vizită de lucru în județul Călărași, că nu va merge la consultările de la Palatul Cotroceni pe care le-a anunțat șeful statului.

„Aoleu, dar nu va intereseaza deloc agricultura?”, le-a spus Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat daca merge la consultari.

„E o tema, dar sarim asa din canal la Iohannis la Cotroceni? Eu sigur nu merg, dar de la partid o sa trimitem niste oameni”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat de ce nu merge, el a raspuns: „Nu imi place personajul”.

Despre ordonanțe:  Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care țipau, amenințau și urlau ca nu cumva să dați nu știu ce ordonanță

„În ceea ce privește ordonanțele, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat. Vedeam un fel de teatru. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care țipau, amenințau și urlau ca nu cumva să dați nu știu ce ordonanță. Îi vedeam și pe ai noștri de la Guvern. Și ei țipau și strigau: cum vă permiteți să ne spuneți nouă asta. Și unii și alții știau că nu se vor da ordonanțe. Pentru cine acest teatru?”, a spus Dragnea.

„Eu cred că domnul ministru Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulți colegi îmi spun că, de fapt, toată intenția dumnealui a fost, din ianuarie, să ridice aceste subiecte în dezbatere și ca să discutăm trei luni de zile nu despre ce avem de făcut în România reală, și a tot anunțat că va da niște ordonanțe de ugență care de faptr nu s-au dat”, a adăugat președintele PSD.

Întrebat ce se va întâmpla cu Tudorel Toader, liderul PSD a răspuns: ”Trebuie să decidă Viorica Dăncilă dacă vrea să-l mențină sau nu”.

Chestionat în continuare ce se va întâmpla dacă Dăncilă îl va menține în funcție pe Toader, Dragnea a replicat: ”Răspunsul este simplu și sec: nu mă interesează!”

De asemenea, Dragnea l-a atacat și pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Eu cer Guvernului în mod ferm să înceteze cu această discuție nesfârșită. Parlamentul începuse procedura de finalizare a votului pentru codurile penale după verificarea de la CCR, a fost o greșeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste ordonanțe de urgență, ca să ajungă la final cu vreo 7-8 articole la Bruxelles într-o mare umilință”, a mai spus Dragnea.

„În ceea ce privește codurile penale și legislația respectivă, Parlamentul trebuie să-și urmeze cursul pe care l-a început, că se vor adopta în această sesiune, în sesiunea următoare, când se vor adopta, aceste legi trebuie să fie finalizate, pentru că au deja deasupra lor controlul CCR”, a mai susținut el.

Știre în curs de actualizare.

Președintele Iohannis a invitat partidele politice la consultări pe tema situației din justiție. Iohannis a trimis tuturor partidelor, inclusiv PSD, invitații pentru consultări la Cotroceni pe 11 și 12 aprilie, potrivit unui comunicat al președinției.

Programul consultărilor va fi următorul:

Joi, 11 aprilie 2019

• Ora 15:00 - Partidul Naţional Liberal (PNL);

• Ora 16:00 – Uniunea Salvați România (USR);

• Ora 16:45 – Partidul Mișcarea Populară (PMP);

 
• Ora 17:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

• Ora 18:15 – Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Vineri, 12 aprilie 2019

• Ora 11:00 - Partidul Social Democrat (PSD);

• Ora 12:00 – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).

Fiecare delegație poate fi formată din maximum 5 persoane.

Invitația adresată partidelor vine pe fondul anunțului oficial al președintelui de declanșare a unui referendum pe justiție în 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...