ALERTĂ Imagini incredibile cu președintele și procurorul general urmărind pe telefon votul pentru Kovesi din Comisia LIBE!

ALERTĂ Imagini incredibile cu președintele și procurorul general urmărind pe telefon votul pentru Kovesi din Comisia LIBE!

ALERTĂ Imagini incredibile cu președintele și procurorul general urmărind pe telefon votul pentru Kovesi din Comisia LIBE! Laura Codruța Kovesi a primit miercuri cele mai multe voturi în comisia LIBE, și anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi și un vot Andres Ritter. Evenimentul a fost urmărit de Augustin Lazăr și Klaus Iohannis, prezenți la bilanțul Ministerului Public. Imediat după rezultatul votului din Comisia LIBE, Augustin Lazăr a fost surprins cu zâmbetul pe buze, arătându-i telefonul lui Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi a obținut 26 voturi miercuri în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European. Pe locul doi s-a clasat Francois Bohnert (Franța) cu 22 voturi, iar pe trei Andres Ritter (Germania), care a obținut un singur vot.

Votul a fost secret cu buletine. Din comisia de numărare a voturilor au făcut parte Monica Macovei și Maria Grapini.

Laura Codruța Kovesi a câștigat marți seară votul din comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European pentru desemnarea procurorului-șef al Parchetului european, clasându-se peste contracandidații săi din Franța și Germania. Astfel, fosta șefă a DNA a primit 12 voturi, Francois Bohnert (Franța) a obținut 11 voturi, iar Andres Ritter (Germania) a obținut un singur vot.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”