ALERTĂ Imagini incredibile cu președintele și procurorul general urmărind pe telefon votul pentru Kovesi din Comisia LIBE!

ALERTĂ Imagini incredibile cu președintele și procurorul general urmărind pe telefon votul pentru Kovesi din Comisia LIBE!

ALERTĂ Imagini incredibile cu președintele și procurorul general urmărind pe telefon votul pentru Kovesi din Comisia LIBE! Laura Codruța Kovesi a primit miercuri cele mai multe voturi în comisia LIBE, și anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi și un vot Andres Ritter. Evenimentul a fost urmărit de Augustin Lazăr și Klaus Iohannis, prezenți la bilanțul Ministerului Public. Imediat după rezultatul votului din Comisia LIBE, Augustin Lazăr a fost surprins cu zâmbetul pe buze, arătându-i telefonul lui Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi a obținut 26 voturi miercuri în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European. Pe locul doi s-a clasat Francois Bohnert (Franța) cu 22 voturi, iar pe trei Andres Ritter (Germania), care a obținut un singur vot.

Votul a fost secret cu buletine. Din comisia de numărare a voturilor au făcut parte Monica Macovei și Maria Grapini.

Laura Codruța Kovesi a câștigat marți seară votul din comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European pentru desemnarea procurorului-șef al Parchetului european, clasându-se peste contracandidații săi din Franța și Germania. Astfel, fosta șefă a DNA a primit 12 voturi, Francois Bohnert (Franța) a obținut 11 voturi, iar Andres Ritter (Germania) a obținut un singur vot.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

5 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas