ALERTĂ Madagascarul a decis să-l EXTRĂDEZE pe Mazăre! El va ajunge direct la bulău, Dragnea nu-l poate scăpa!

ALERTĂ Madagascarul a decis să-l EXTRĂDEZE pe Mazăre! El va ajunge direct la bulău, Dragnea nu-l poate scăpa!

ALERTĂ Madagascarul a decis să-l EXTRĂDEZE pe Mazăre! El va ajunge direct la bulău, Dragnea nu-l poate ajuta! 

Ministrul Justiției din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat marți publicației locale L‘Express de Madagascar că Radu Mazăre va fi extrădat în România, dat fiind că țara sa a primit toate documentele necesare din România.

Mai mult, publicația citată spune că Radu Mazăre, aflat în a șatea zi de arest în Madagascar, a fost notificat că va fi extrădat în România.

Pe de altă parte, L‘Express de Madagascar scrie, citând surse din Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați, că Mazăre ar fi depus cerere pentru azil în Madagascar, iar Înalta Curte de Justiție din țara africană ar urma să examineze cererea sa tocmai în 21 ianuarie 2020. ”Între timp, nu îl putem forța să părăsească țara în care a cerut azil”, a declarat sub anonimat sursa citată.

Ziarul citat mai scrie că Mazăre ar fi construit un hotel în localitatea malgașă Antsiranana.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…