ALERTĂ Noi oase au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă. La faţa locului a fost chemat un medic legist

ALERTĂ Noi oase au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă. La faţa locului a fost chemat un medic legist

Anchetatorii au descoperit noi oase la casa principalului suspect în cazul de la Carcal, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro . Deocamdată nu se ştie dacă sunt de natură umană sau animală, astfel că la faţa locului a fost chemat un medic legist din zonă. În funcţie de verificarea preliminară, procurorii vor decide dacă trimit sau nu fragmentele osoase la Bucureşti, pentru expertizare la Institutul de Medicină Legală (INML).

 De o lună anchetatorii scotocesc locuinţa lui Gheorghe Dincă şi alte zone din Caracal pentru a afla ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, despre care Dincă susţine că le-a omorât. Oamenii legii au cerut un nou mandat de percheziţie, al treilea de la debutul investigaţiei, şi vor analiza în continuare cu atenţie pereţii casei lui Gheorghe Dincă, pentru a vedea dacă sunt ascunse probe acolo.

Curtea de aproximativ 3.000 de metri pătraţi a fost verificată cu ajutorul unui scanner special, folosit de arheologi și geodezi. Detectorul a indicat zeci de locuri în care structura pământului a fost modificată, iar criminaliștii au săpat gropi, unele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia