ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!”

ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!”

ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!” Iohannis, după adoptarea noii OUG pe justiție: Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

 Președintele Klaus Iohannis spune că Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție și susține că România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

 „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”, este mesajul postat de către președintele Iohannis pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...