ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!”

ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!”

ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!” Iohannis, după adoptarea noii OUG pe justiție: Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

 Președintele Klaus Iohannis spune că Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție și susține că România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

 „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”, este mesajul postat de către președintele Iohannis pe Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei