ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!”

ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!”

ALERTĂ Președintele, reacție fără precedent! „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor!” Iohannis, după adoptarea noii OUG pe justiție: Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

 Președintele Klaus Iohannis spune că Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție și susține că România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

 „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”, este mesajul postat de către președintele Iohannis pe Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Așa o fi?

4 Cifrele nu mint niciodată

5 „Nu te mai saturi de bani! Ai devenit penibilă cu reclamele tale” / „Zâna” Andreea Marin, taxată dur de internau…