ALERTĂ Rovana Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European

ALERTĂ Rovana Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European

Comisia Juridică (JURI) din Parlamentul European a decis să îi invite vineri pe Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi, candidatul Ungariei pentru postul de comisar, la o audiere extraordinară pentru a lămuri aspectele controversate din declarațiile lor de avere, au declarat pentru G4Media.ro oficiali din Parlamentul European. Informația a fost confirmată de europarlamentarul Siegfried Mureșan pe Facebook.

Vom reveni

De asemenea, Comisia Juridică a decis să îi recomande candidatului Johannes Hahn să-și vândă acțiunile deținute la companii pentru a evita conflictul de interese.

Extrem de important: Comisia Juridică a absolvit-o pe candidata franceză, Sylvie Goulard, de acuzațiile referitoare la modul în care a gestionat fondurile alocate de Parlamentul European pentru a-și plăti colaboratorii.

Reamintim că JURI i-a cerut săptămâna trecută Rovanei Plumb explicații suplimentare cu privire la diferențele care apar între declarația de avere pe care fostul ministru a depus-o în România și declarațiile de avere depuse la Bruxelles. De asemenea, comisia îi cere Rovanei Plumb să traducă în engleză declarația depusă în România și să ofere detalii suplimentare despre un împrumut al acesteia pe care nu l-a menționat anterior.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

5 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin