ALERTĂ UPDATE Iași: Pilotul avionului prăbușit la Tătăruși a decedat

ALERTĂ UPDATE Iași: Pilotul avionului prăbușit la Tătăruși a decedat

Una dintre cele două victime ale accidentului aviatic de la Tătăruși, pilotul aparatului, a decedat în ciuda eforturilor făcute de echipajul aeromedical, a declarat, sâmbătă, Diana Cimpoieșu, coordonatorul SMURD Iași.

Potrivit acesteia, cea de-a doua persoană este stabilă, conștientă, dar în urma impactului cu solul a suferit multiple contuzii.

Prefectul Marian Șerbescu a declarat pentru AGERPRES că avionul făcea primele manevre pentru a se înălța, moment în care a căzut într-o râpă.

Avionul participa la un antrenament pentru ziua comunei Tătăruși care urma să aibă loc duminică, alături de șase avioane particulare.

ORA 17.37 Iași: Avion de mici dimensiuni prăbușit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, sâmbătă după amiază, în zona localității Tătăruși din județul Iași, a declarat pentru AGERPRES, Diana Cimpoieșu, coordonator SMURD Iași.

Potrivit sursei citate, în avion se aflau două persoane.

"În urma impactului una dintre acestea se află în stop cardio-respirator, cealaltă în stare de inconștiență. Echipaje SMURD și ISU se deplasează acum spre fața locului", precizează sursa citată.

Potrivit reprezentanților ISU, la locul accidentului se îndreaptă și un elicopter.

AGERPRES/(A, AS — autor: Dana Malache, editor: Cătălin Alexandru, editori online: Gabriela Badea, Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani