Alții ar vrea o țară. Noi ne batem joc de a noastră

Alții ar vrea o țară. Noi ne batem joc de a noastră

Reportaje-Live: Alții ar vrea o țară. Noi ne batem joc de a noastră

Kurzii si-ar dori sa aiba o tara. Sunt zeci de ani de când sunt prinsi intre marile puteri regionale. Liderii lor platesc cu viata asumarea responsabilitatilor si conducerii. Kurzii au luptat si cu statul Islamic si cu armata lui Assad si cu militiile turce. Un popor fara tara, curajos, atacat de toti, prins intre Iran, Turcia, Russia si Siria. Astia sunt kurzii.

Pe romani nu ii ataca nimeni. Poate doar propria prostie. Noi ne comportam ca o beizadea. Distrugem tara asta, ne autodistrugem singuri votand toti nemernicii. Când incearca un lider sa se ridice ii dam in cap toti si suntem incapabili sa evoluam serios cu toti banii de la UE si tot sprijinului marilor puteri. Sunt vreo 20 de ani de când suntem in zona sigura a lumii si nu am invatat nimic. Lasa ca vine mama UE sa ne salveze din deficit, lasa ca ne ajuta SUA daca ne ataca cineva.

Când o sa ne asumam responsabilitatea propriului nostru drum? Când o sa ne maturizam si o sa intelegem ca linistea nu dureaza la nesfarsit, ca timpul asta nu o sa ni-l mai dea nimeni inapoi. In loc sa profitam de anii de liniste si sa crestem nivelul de educatie si bunastare a intregului popor, noi votam aceleasi personaje si partide care au furat sute de miliarde si care fac praf tara asta.

Romania este ca un tanar care are toate conditiile sa invete si sa evolueze, insa prefera sa iroseasca timpul si banii pe alcool si jocuri de noroc. Tara asta este ca betivul Europei, vesnic incapabila sa isi puna singura ordine in ograda, vesnic ultima la educatie, la sanatate, la orice.

Eu v-am mai zis ca istoria nu are rabdare cu prostii. Cât timp veti vota in continuare Tariceanu, Ponta, Dancila, PSD, ALDE, UDMR, Pro Romania etc, cat timp va veti uita in continuare la Antena 3, Romania TV si Realitatea, nu vom avea nici o sansa.

Nu dragii mei, nu meritam nici o sansa pentru ca suntem prea prosti, prea rabdatori si timpul nu are rabdare cu toti prostii.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție