Amanta i-ar fi pus mercur în mâncare/Miss Europe 2018. acuzată că a încercat să-l otrăvească pe unul dintre cei mai bogați oameni din România

Amanta i-ar fi pus mercur în mâncare/Miss Europe 2018. acuzată că a încercat să-l otrăvească pe unul dintre cei mai bogați oameni din România

Miss Supranational Europe 2018 este cercetată de procurorii timișoreni pentru tentativă de omor calificat după ce l-ar fi otrăvit cu mercur pe multimilionarul Adrian Petru Luca. Pe lângă presupusa tentativă de omor, Andreea Coman, fosta amantă a omului de afaceri, se judecă în alte aproximativ 20 de dosare, în care Adrian Luca o acuză de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Pe lângă acestea, bărbatul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe exotice foarte costisitoare, dezvăluie Gândul.ro .

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac cercetări într-un dosar în care Adrian Petru Luca a reclamat faptul că ar fi fost otrăvit. Acesta ar fi explicat că, undeva la începutul lunii septembrie a anului 2020, ar fi început să se simtă foarte rău, motiv pentru care și-ar fi făcut un set de analize la o clinică privată.

Specialiștii ar fi descoperit în sângele său o cantitate de mercur, motiv pentru care a avut nevoie de tratament medical de urgență, în condițiile în care metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Anchetatorii ar fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat, iar în capul listei de suspecți s-ar afla chiar Adreea Coman, în condițiile în care Adrian Petru Luca a deschis în instanță, pe numele acesteia, aproximetiv 20 de dosare.

Potrivit presei arădene, Adrian Petru Luca a cunoscut-o pe Andreea Coman în 2018, adică același an în care femeia a câștigat concursul de frumusețe Miss Supranational Europe. Cei doi ar fi avut o relație până când omul de afaceri i-ar fi cumpărat un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat alți 300.000 de euro, bani necesari achiziționării de mobilă. Ulterior, femeia ar fi decis să pună punct relației, iar multimilionarul a reacționat și a declanșat o adevărată avalanșă de procese.

Multimilionarul s-a căsătorit la Monte Carlo

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta a câștigat sume mari după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat noua milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului.

În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timisoara-Arad. În prima fază, pentru ultimele tranzacții, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despagubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Adrian Petru Luca s-a însurat în anul 2009 cu Ana. Multimilionarul a ales să organizeze nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați. Nuntaștii au fost aduși cu un avion închiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere pornește de la 600 de euro, dar poate ajunge până la 3.000 de euro.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /