Amănunte despre INTEROGATORIUL de azi-noapte. Cine l-a luat de la aeroport pe Grindeanu. Dragnea a făcut o criză de nervi când premierul a spus că nu-l schimbă pe Viorel Ștefan

Amănunte despre INTEROGATORIUL de azi-noapte. Cine l-a luat de la aeroport pe Grindeanu. Dragnea a făcut o criză de nervi când premierul a spus că nu-l schimbă pe Viorel Ștefan

Avem amănunte de la interogatoriul mafiot la care a fost supus azi-noapte Sorin Grindeanu. Care a fost săltat direct din aeroport de Marcel Ciolacu. Noua mână dreaptă a lui Dragnea și fostul aghiotant al lui Hrebenciuc. Ciolacu e ăla care conducea barca la partida de pescuit știuci la moșia lui Dragnea. Și ăla de l-a adus la stadion, acum două duminici, pe Zgonea. De la aeroport, Ciolacu l-a dus pe Grindeanu direct la sediul din Băneasa. Unde așteptau Liviu Dragnea, Paul Stănescu, Marian Neacșu și Niculae Bădălău. 

UPDATE/Preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi primul-ministru Sorin Grindeanu s-au întâlnit din nou, marţi după-amiază, la sediul din Băneasa al social-democraţilor, întrevederea durând cu puţin peste două ore. Rezultatul este același: Grindeanu nici nu vrea să discute despre demisie.

Discuțiile au început, lejer, încă de la masă. Pentru că s-a și mâncat. Urma o noapte grea... Tonul a fost liniștit până când Grindeanu a spus, între altele că nu este de acord nici măcar cu schimbarea lui Viorel Ștefan de la ministerul Finanțelor. Atunci Dragnea a luat foc și a făcut o criză de nervi. A început să tune și să fulgere-a se citi vorbe grele și amenințări- și a vrut să plece. Cerându-le și celorlalți să facă la fel. 

Până atunci, conform sursei noastre, Grindeanu a făcut pe omul care nu înțelege de ce se întâmplă toate acestea. A fost foarte ferm când a spus că nu demisionează. A spus că el nu vrea să fie privit și înjurat pe stradă, peste ani, ca un laș care a părăsit corabia. El a fost singurul foarte calm din tot grupul. Le-a mai spus că o să-i mulțumească mai târziu tot partidul dacă el acum rămâne în funcție. „Bă, ne-a umplut capul cu bălării, a făcut mișto de noi”, s-a confesat astăzi la prânz unui prieten unul dintre participanți, Marian Neacșu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…