Amănunte despre INTEROGATORIUL de azi-noapte. Cine l-a luat de la aeroport pe Grindeanu. Dragnea a făcut o criză de nervi când premierul a spus că nu-l schimbă pe Viorel Ștefan

Avem amănunte de la interogatoriul mafiot la care a fost supus azi-noapte Sorin Grindeanu. Care a fost săltat direct din aeroport de Marcel Ciolacu. Noua mână dreaptă a lui Dragnea și fostul aghiotant al lui Hrebenciuc. Ciolacu e ăla care conducea barca la partida de pescuit știuci la moșia lui Dragnea. Și ăla de l-a adus la stadion, acum două duminici, pe Zgonea. De la aeroport, Ciolacu l-a dus pe Grindeanu direct la sediul din Băneasa. Unde așteptau Liviu Dragnea, Paul Stănescu, Marian Neacșu și Niculae Bădălău. 

UPDATE/Preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi primul-ministru Sorin Grindeanu s-au întâlnit din nou, marţi după-amiază, la sediul din Băneasa al social-democraţilor, întrevederea durând cu puţin peste două ore. Rezultatul este același: Grindeanu nici nu vrea să discute despre demisie.

Discuțiile au început, lejer, încă de la masă. Pentru că s-a și mâncat. Urma o noapte grea... Tonul a fost liniștit până când Grindeanu a spus, între altele că nu este de acord nici măcar cu schimbarea lui Viorel Ștefan de la ministerul Finanțelor. Atunci Dragnea a luat foc și a făcut o criză de nervi. A început să tune și să fulgere-a se citi vorbe grele și amenințări- și a vrut să plece. Cerându-le și celorlalți să facă la fel. 

Până atunci, conform sursei noastre, Grindeanu a făcut pe omul care nu înțelege de ce se întâmplă toate acestea. A fost foarte ferm când a spus că nu demisionează. A spus că el nu vrea să fie privit și înjurat pe stradă, peste ani, ca un laș care a părăsit corabia. El a fost singurul foarte calm din tot grupul. Le-a mai spus că o să-i mulțumească mai târziu tot partidul dacă el acum rămâne în funcție. „Bă, ne-a umplut capul cu bălării, a făcut mișto de noi”, s-a confesat astăzi la prânz unui prieten unul dintre participanți, Marian Neacșu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 ALERTĂ Proiect de lege scandalos inițiat de Jandarmerie: vrea să interzică acoperirea feței la mitinguri, prec…

4 VIDEO Pofteau și ei la o muie, amărâții! / Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o par…

5 LIVE Președintele Trump anunță mobilizarea armatei pentru stoparea revoltelor și jafurilor care au cuprins Ame…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing