Ambasadorul Germaniei: Preşedinţia Consiliului UE, o mare şansă pentru România de a contribui la o Europă mai unită

Ambasadorul Germaniei: Preşedinţia Consiliului UE, o mare şansă pentru România de a contribui la o Europă mai unită

Ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, a transmis, sâmbătă, "La mulţi ani!" românilor cu ocazia Zilei Naţionale, amintind că România va prelua peste o lună preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, "o mare şansă pentru a contribui substanţial la o Europă mai unită".

"Acum 100 de ani a luat naştere statul român. Azi doresc să-i felicit pe toţi românii cu această ocazie deosebită. Ne bucurăm să putem sărbători împreună cu dumneavoastră şi alături de voi o ţară frumoasă, bogată, multiculturală şi unită. Unită în diversitate", a declarat Cord Meier-Klodt, într-un mesaj video postat pe Facebook.



El a asigurat România că poate conta pe ajutorul ţării sale în contextul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Peste câteva săptămâni, de fapt peste doar o lună, România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Va fi o mare şansă pentru a contribui substanţial şi la o Europă mai unită şi va asigurăm că puteţi conta pe ajutorul nostru", a mai spus ambasadorul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…