Ambulanțe cu pacienți cu Covid-19, la coadă în curtea Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș. Imaginea a fost postată de medicul Maria Nițescu: „Mai aveți îndoieli?”

Ambulanțe cu pacienți cu Covid-19, la coadă în curtea Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș. Imaginea a fost postată de medicul Maria Nițescu: „Mai aveți îndoieli?”

În timp ce premierul Ludovic Orban anunța că se îndreaptă spre Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, pentu a căuta soluții împreună cu conducerea unității, în vederea extinderii secției de terapie intensivă, un medic a postat o imagine pe Facebook, cu mai multe ambulanțe SMURD, care așteaptă să predea pacienți.

Maria Nițescu a scris că imaginea a fost preluată de la asistenta medicală de la Spitalul Matei Balș, Gabi Ciobanu.

„Mai aveti îndoieli referitor la existența problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Bals, Spital COVID de faza 1”, a scris medicul Maria Nițescu.

Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București se află în prima linie în lupta cu epidemia de Coronavirus, fiind spitalul din România care a tratat cei mai muți bolnavi infectați.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România