Analist american, despre manipularea ordinară din SUA: „ Aceleaşi forţe care au respins victoria lui Trump din 2016 au încercat să manipuleze sistemul şi de această dată”

Analist american, despre manipularea ordinară din SUA: „ Aceleaşi forţe care au respins victoria lui Trump din 2016 au încercat să manipuleze sistemul şi de această dată”

Analist american, despre manipularea ordinară din SUA: „ Aceleaşi forţe care au respins victoria lui Trump din 2016 au încercat să manipuleze sistemul şi de această dată”.

Mark Levin, cunoscut ca moderator al unor emisiuni la radio, a subliniat, într-o postare făcută miercuri dimineaţă pe social media, că multe dintre procedurile de vot care au contribuit la rezultatul neobişnuit al alegerilor din 2020 sunt atât neobişnuitE, cât şi inacceptabile.

Într-o postare pe Facebook, Levin, colaborator al canalului de televiziune Fox, a scris:

"Haideţi să dăm niţel timpul înapoi. Am auzit comentatori care încercau să înfăţişeze drept normale toate aceste modificări ale procedurilor de vot şi ale intervenţiilor instanţei şi să spună că asemenea acţiuni au fost prezente de-a lungul istoriei noastre, sau sunt determinate de virus. Nu este adevărat. Votul prin corespondenţă a fost împins cu putere de către democraţi şi aceştia au depus zeci de procese pentru a schimba regulile stabilite de legislaturi.

Din păcate, instanţele cu activişti au fost mai mult decât fericite să le găzduiască pe multe dintre ele, iar Curtea Supremă nu a reuşit să pună piciorul în prag.

Nu, niciunul dintre noi nu îşi aminteşte un moment ca acesta în care atât de multe state cheie sunt întârziate.

Există, de asemenea, o îngrijorare legitimă cu privire la fenomenul de recoltare de alegători, în anumite zone. Şi ştim cu certitudine că oraşe precum Philadelphia au în mod tradiţional probleme în acest sens. Aşadar, să nu ne prefacem că au fost alegeri normale.

Multe dintre aceleaşi forţe care au respins victoria lui Trump din 2016 au încercat să manipuleze sistemul şi de această dată".

La momentul în care Levin a publicat mesajul, cursa prezidenţială dintre Donald Trump şi Joe Biden era indecisă, buletinele de vot adiţionale, trimise prin poştă, ameninţând să încline echilibrul în Colegiul Electoral în favoarea fostului vicepreşedinte Joe Biden.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia