Anamaria Prodan, actrița principală într-un film Netflix. Cum se pregătește pentru a intra în rol

Anamaria Prodan, actrița principală într-un film Netflix. Cum se pregătește pentru a intra în rol

Anamaria Prodan va avea rolul principal într-un film românesc, ce urmează să fie difuzat de Netflix. Pelicula este semnată de Iura Luncașu, celebru pentru regizarea celebrelor seriale „Inimă de țigan” și „Pariu cu viața”.

Anamaria Prodan, alături de Iura Luncașu FOTO Instagram

De la fotbal, celebra impresară vrea să marcheze și în lumea cinematografiei. Anamaria Prodan își va face debutul direct în rol principal. Ea urmează să fie protagonista unui film de comedie, care se anunță a fi unul de succes.

„Complotul bonelor”

Așa se va numi producția, a cărui filmări sunt deja în toi. În prezent, echipa de filmare se află la Cluj, iar Anamaria Prodan pare să fi intrat deja în pielea personajului. După ultimele sale postări pe Instagram, impresara, în vârstă de 50 de ani, s-a coafat diferit, apelând la niște extensii lungi. Extrem de încântată de noul proiect din care face parte, ea a făcut și primele declarații.

Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Imediat după lansarea filmului în România, aceasta urmează să fie difuzat și pe Netflix, celebra platformă de streaming.

Femeia de afaceri îl va avea drept partener de scenă pe actorul Cristi Iacob, care este și jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Anamaria Prodan se „tratează” cu aur

Anamaria Prodan le-a împărtășit, recent, urmăritorilor de pe rețelele de socializare și un secret al frumuseții sale. Ea a postat imagini în timp ce folosea un tratament cu aur de 24K, fără cupru, după cum a explicat.

Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd la final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?