Anchetă deces Condrea: Principalul martor, dus la Parchetul General pentru audieri

Anchetă deces Condrea: Principalul martor, dus la Parchetul General pentru audieri

Gabriela Monica Pelin, femeia care susține că a fost martor la accidentul în urma căruia a murit Dan Condrea, a fost ridicată miercuri de polițiști și dusă la sediul Parchetului General pentru a fi audiată.

Ea a fost citată de procurori telefonic și așteptată în fața locuinței de polițiști. Audierea vine după ce Gabriela Monica Pelin a dat detalii miercuri dimineața la un post de televiziune, în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul lui Dan Condrea.

Astfel, femeia susținea că mașina condusă de Dan Condrea nu avea 150 km/h în momentul impactului cu un copac, ci o viteză mult mai mică .

Tot ea a spus că nu crede în varianta unei sinucideri. Potrivit acesteia, Condrea ar fi încercat să redreseze mașina, dovadă fiind urmele de la fața locului, însă nu înțelege de ce nimeni nu le-a măsurat.

Gabriela Monica Pelin a spus că, la un moment dat, a fost depășită de o mașină condusă de un bărbat care vorbea la telefon. Ea avea o viteză de 80 km/h, iar cealaltă mașină nu avea mai mult de 100 km/h.

"Eu eram cu copilul în mașină și pe șosea nu mai era nimeni decât eu și cealaltă mașină. După ce m-a depășit, pot să spun că l-am văzut mereu în față. Nu am văzut impactul când a intrat în copac, ci am văzut cum a derapat de pe șosea și apoi am auzit o bubuitură. Pur și simplu a dispărut de pe șosea. Au început să zboare tot felul de piese. La locul acela era un biciclist care făcea semne disperate să opresc. Am coborât din mașină cu telefonul în mână și am văzut cealaltă mașină în șanț. Am fugit acolo și domnul cu bicicleta a venit cu mine și i-am zis: haideți să căutăm ceva, pe cineva. Prima dată am căutat să văd dacă există supraviețuitori. Biciclistul a zis că el nu mai poate să coboare că i s-a făcut rău. Bărbatul era cu fața în jos, se vedea spatele și cămașa ruptă. Nu am pus mâna pe el. Am găsit un portofel. Am căutat în portofel și am găsit doar un permis de conducere. Am citit numele — Dan Condrea Alexandru și CNP-ul pentru a-mi da seama de vârsta dânsului", a spus declarat femeia.

Ea a mai susținut că a fost dusă, după aproximativ o oră, la secția de poliție împreună cu biciclistul, unde au dat declarații, fără ca de atunci să mai fie chemată de anchetatori.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /