ANCHETĂ Dragnea și Orban au ajuns la mâna sectanților din propriile partide! Dacă Referendumul trecea, Coaliția pentru Familie ar fi anunțat luni că se transformă în partid!

ANCHETĂ Dragnea și Orban au ajuns la mâna sectanților din propriile partide! Dacă Referendumul trecea, Coaliția pentru Familie ar fi anunțat luni că se transformă în partid!

Nimeni nu vorbește despre asta! Dragnea și Orban au ajuns la mâna sectanților din propriile partide! Dacă Referendumul trecea, Coaliția pentru Familie ar fi anunțat luni că se transformă în partid! De ce nu spune public, Ludovic Orban, care sunt sectanții din PNL?

Neoprotestanții, sectanții, domină conducerea PNL. Iar Orban supraviețuiește în fruntea partidului doar cu ajutorul lor. Bine, vorbim despre neoprotestanți, dar și Ludovic Orban este, la rându-i, unitarian. Adică secera și ciocanul credinței!

Și în PSD sectanții ocupă locuri importante, și se pare că Dragnea a supraviețuit politic cu ajutorul lor la recenta rebeliune din partid. Însă numele pe care am reușit noi să le aflăm sunt mai puține.

De ce spunem toate acestea? Pentru că neoprotestanții au fost cei care au susținut financiar, cu sume uriașe, atât procesul mediatic cât și popularizarea Referendumului. Ei au întreținut financiar, în toți acești ani organizația-sectă Coaliția pentru Familie. Care, luni, în cazul succesului la Referendum ar fi anunțat oficial că se transformă în partid.

În România există în acest moment peste un milion de neoprotestanți, din secte diverse: baptiști, adventiști, penticostali, Pocăiţii sau Creştinii după Evanghelie, iehoviști, etc. Care sunt foarte disciplinați și-și urmează fără crâcnire conducătorii spirituali. Sunt o masă de votanți care a demonstrat chiar sâmbătă și duminică, în Diaspora, ce înseamnă. Apropo, așa se explică votul masiv din Marea Britanie/Londra, de unde arătau vuvuzelele Propagandei cozile. La Londra sunt cinci locașuri de cult ale sectanților din România.

De exemplu, unul dintre liderii noului partid ar fi trebuit să fie liberalul Mihail Neamțu! Erau atât de siguri de victorie încât l-au atacat mizerabil chiar pe președintele Iohannis. Semn că pregăteau ceva amplu, o lovitură în PNL!

Puțină lume știe, dar în ultima săptămână Mihail Neamțu a umblat prin țară cu un autocar inscripționat pe care scria „Neamțu cel bun”! Cine era neamțul cel rău? Nu cumva cel de la Cotroceni, pe care PNL declară în fiecare zi că-l sprijină necondiționat pentru un nou mandat? Știți cine i-a dat autocarul lui Mihail Neamțu? Sectantul Robert Ionatan Sighiartău, deputat PNL, nimeni altul decât secretarul-general al PNL? Adică mâna dreaptă a lui Orban!

Știți cine mai este sectantă? Așa, ca o curiozitate? Steluța Cătăniciu! De la ALDE!

Dar, până vă prezentăm lista cu sectanții din PNL, să trecem în revistă și pe cei câțiva din PSD, pe cei care-i știm noi. Unul dintre ei, Beniamin Gabriel Leș, senator, a fost chiar ministrul Apărării în Guvernul Grindeanu. Se pare însă că la PSD este obligatorie prezența unui sectant neoprotestant în guvern. Cel care este acum ocupă portofoliul Apelor și Pădurilor, senatorul Ioan Deneș. Și în guvernele conduse de Ponta a fost un sectant: Titus Corlățean, încă parlamentar PSD.

Știți cine este liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților? Ioan Suciu, deputat de Bistrița, sectant neoprotestant.

Și acum să trecem la PNL. O să aveți un șoc! Și asta explică multe din paradelile aparent inexplicabile ale acestui partid! Până și purtătorul de cuvânt, Ionel Dancă este sectant!

Florica Cherecheș, deputată PNL de Bihor și, atenție, președinta organizației de femei a PNL!

Benoni Ardelean, deputat și vicepreședinte al PNL

Robert Ionatan Sighiartău, deputat, secretarul general al PNL

Eugen Pârvulescu, senator, președintele PNL Teleorman

Pavel Popescu, deputat de Timiș

Dumitru Mihailescul, deputat de Suceava

Angelica Fodor, deputat de Suceava

Ioan Cupșa, deputat de Bihor

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Ilie Bolojan, primarul de Oradea, care a demisionat recent din funcția de prim-vicepreședinte PNL.

Pe mulți dintre ei îi vedeți promovați la Antena 3 și Digi 24. Prietenii știu de ce...

Și mai de neînțeles este intrarea în această aventură generată de aceste secte a Bisericii Ortodoxe Române...



Sighiartău, la un mic dejun de rugăciune...


Cupșa și Sighiartău la o ședință a Coaliției pentru Familie


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren