Andreea Tonciu a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei. „Cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic. De patru ani dorm cu fiica mea”

Andreea Tonciu a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei. „Cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic. De patru ani dorm cu fiica mea”

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți și au o fetiță împreună. Vedeta a recunoscut că nu sunt toate roz în relația cu tatăl fetiței sale, iar recent s-a spus că cei doi sunt la un pas de divorț. În realitate, lucrurile stau altfel.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a mărturisit Andreea Tonciu, la „Xtra Night Show”.

Vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a ezitat nici să recunoască faptul că, la ei în cuplu, certurile nu sunt ceva neobișnuit… iar asta deoarece soțul ei nu se implică deloc în treburile gospodărești.

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai spus Andreea Tonciu despre divorț.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la «Asia Express» și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis: acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: «Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?».

În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a dezvăluit recent Andreea Tonciu, la emisiunea „Star Matinal”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”