Andrei Caramitru spune de ce PSD nu va putea instaura DICTATURA în România. Mesaj pentru consultanții israelieni ai lui Dragnea

Andrei Caramitru spune de ce PSD nu va putea instaura DICTATURA în România. Mesaj pentru consultanții israelieni ai lui Dragnea

Andrei Caramitru spune de ce PSD nu va putea instaura DICTATURA în România. Mesaj pentru consultanții israelieni ai lui Dragnea. „Leaderul trebuie să aibă o aură de cinste, oamenii să creadă că el lucrează pentru popor (“prietenii lui se îmbogățesc, dar el măcar e cinstit”). Iliescu știa asta. Ceaușescu la fel. Putin a ascuns orice avantaj direct, și nu se afișează cu nimic (nu se știe nici măcar ce consoartă are). Hitler, Stalin - toți știau asta. Livache al nostru este cel mai detestat om din Romania . De departe. Și cel mai corupt și lipsit de morală. Nici oamenii din PSD nu îl plac, nu reușește sa isi aducă lângă ei nici un om nou sau competent (depinde de Carmen Dan, Vasilica, Vâlcov, Codrin Ștefănescu și deputatul mitralieră - niște retardați de cea mai joasă speță)”, scrie fiul cel mare al marelui actor Ion Caramitru, pe Facebook.

Citește postarea integrală:

„DE CE PSD NU VA PUTEA INSTAURA DICTATURA IN ROMANIA

Băi valcoave ! Băi livache ! Bă ce consultanți tâmpiți aveți - vai de capul vostru cu Asaf Eisin&team. Vă îngroapă ăștia. Hai ca va explic eu ca fost consultant (foarte) deștept ????

Aștia copiază identic ce au livrat lui Orban. Playbook-ul KGB. Puteați sa dați un Google și îl găseați, nu aveați nevoie de spionii ăștia de 2 lei sa va dea o copie răsuflată. Problema e - NU se aplica la noi, asta nu ați înțeles - pentru că și Asaf și voi sunteți niște cretini și niște porci. Premizele de baza sunt total diferite, și nu aveți nici o șansa să executați “până la capăt” strategia voastră nenorocită. Ia uite de ce:

1) DISCURSUL ANTI-OCCIDENT

- Maghiarii și turcii nu au încredere in Vest, e ușor sa le induci ura și sa ii faci sa creadă ca “sunt speciali”. Pt unguri - din cauza Trianonului impus de puterile din Vest și a pierderii a 50 la suta din teritoriul lor de atunci. Pentru turci, din cauza luptei de sute de ani împotriva creștinătății vestice și a pierderii imperiului in primul război mondial

- Românii se simt latini, parte din Vest însă pierduți intr-un colț greșit geografic. Noi credem că cei din Vest ne sunt superiori; am avut regi străini (foarte iubiți) și am ales un Presedinte etnic german (doar pentru ca nu era “ca noi”)

- Ați încercat sa va folosiți de religie ca instrument anti-occidental la referendum. In care ați eșuat lamentabil. Alte optiuni nu aveți

2 ) E NEVOIE DE UN LEADER POPULAR 

- Este imposibil sa impui repede un regim semi-dictatorial fără un leader iubit de majoritatea populației, care este cunoscut și care inspiră speranță . Orban, Erdogan, Trump - au fost foarte populari ÎNAINTE sa încerce sa preia puterea totala - ei trag partidele lor în sus (nu invers)

- Leaderul trebuie să aibă o aură de cinste, oamenii să creadă că el lucrează pentru popor (“prietenii lui se îmbogățesc, dar el măcar e cinstit”). Iliescu știa asta. Ceaușescu la fel. Putin a ascuns orice avantaj direct, și nu se afișează cu nimic (nu se știe nici măcar ce consoartă are). Hitler, Stalin - toți știau asta. 

- Livache al nostru este cel mai detestat om din Romania . De departe. Și cel mai corupt și lipsit de morală. Nici oamenii din PSD nu îl plac, nu reușește sa isi aducă lângă ei nici un om nou sau competent (depinde de Carmen Dan, Vasilica, Vâlcov, Codrin Ștefănescu și deputatul mitralieră - niște retardați de cea mai joasă speță)

3 ) TREBUIE SA LIVREZI ECONOMIC , SA ARAȚI COMPETENȚĂ

- Hitler, Stalin, Orban, Erdogan, Xi, emirii din Golf - toți și-au consolidat puterea prin investitii vizibile și o imagine de mare eficiență. Și au creat locuri de muncă pentru mulți oameni puțin educați, percepția de inegalitate în societate scăzând (chiar dacă câțiva din sfera puterii se îmbogățesc masiv)

- La noi - ăștia cresc salariile din pix la stat, însă mare parte a banilor merg la o minoritate de politruci (cu salarii și pensii speciale nesimțite). Și nu sunt capabili să livreze nici o investiție - nici măcar o amărâtă de autostrada sau un spital, care puteau sa fie construite ușor și acum 80 de ani. Percepția este catastrofală - până și cel mai simplu om din Romania râde de guvernul ăsta de analfabeți și se sperie de haosul generalizat în care suntem .

4 ) TREBUIE SA CONTROLEZI ECONOMIA ȘI SA AI SURPLUSURI 

- Toți dictatorii de succes au controlat direct firmele cheie din sistemul economic (in special băncile mari, companiile de petrol). Care erau folosite ca pârghie de unde puteai extrage resurse și investi in programe vizibile. Orban de exemplu - controlează indirect OTP (cea mai mare bancă) și MOL in energie

- nu poți sa consolidezi o putere dictatorială dacă nu ai surplusuri (budgetare și/sau de cont curent) și dacă depinzi de datorii de la alții. Asta explica și nebunia lui Ceaușescu de a rambursa datoriile 

- La noi - tot sistemul privat este controlat de multinaționale nu de stat. Nu exista nici o banca care răspunde la comenzile lor, orice ar face. Petrom, Dacia etc au acționari pe bursa. Dacă dai cu tunul in tot sistemul privat, nu ai nici o companie pe care sa o forțezi să compenseze șocurile create. In plus - avem deficite enorme, depindem masiv de finanțare bancară / externă.

Deci mai idioților - ce incercati sa faceți ? Nu va dați seama ca sunteți de mult pe arătura și vine nota de plata pentru voi ? Când joci la nivelul asta și nu reușești, consecințele sunt dramatice. Sa va fie frică !!!!”

Cine este Andrei Caramitru

 Este cel mai mare dintre cei trei fii ai actorilor Ion Caramitru şi Micaela Caracaş
 A absolvit Colegiul Naţional „Sf. Sava” (specializarea matematică- fizică) şi şi-a continuat studiile universitare în domeniul finanţelor la Universitatea din Geneva (Elveţia)
 Şi-a început cariera în Geneva, ca asociat în cadrul băncii elveţiene UBS
 A lucrat 16 ani pentru McKinsey, una dintre cele mai influente firme de consultanţă în management strategic din lume, unde cea mai înaltă poziţie a fost de senior partner (responsabil de divizia de telecom, media şi tehnologie în Europa de Est). În 2007, a pus bazele biroului McKinsey de la Bucureşti
 Timp de un an şi jumătate a lucrat pentru firma de consultanţă Boston Consulting Group, ca partener pe o divizie responsabilă de zonele Austria, Germania, Europa Centrală şi de Est
 Din 2018, este antreprenor; a fondat compania IT Kessel Run Ventures cu sediul în Olanda, care oferă servicii online

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...