Angajaţi de la Inspecţia Fiscală din ANAF, luaţi 'pe sus' de procurori

Angajaţi de la Inspecţia Fiscală din ANAF, luaţi 'pe sus' de procurori

Poliţiştii efectuează joi 19 percheziţii în judeţele Timiş, Alba, Vâlcea şi Mehedinţi la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi la sediile firmelor administrate de acestea, specializate în achiziţia şi livrarea de materiale feroase şi neferoase, care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.

Percheziţiile din aceastã dimineaţă vizează şi domiciliul şefului Serviciului de Inspecţie Fiscală de la Finanţele Publice Timiş, Vasile Hurduzeu. Potrivit pressalert.ro, polițiștii au descins şi la locuința Cameliei Vela, contabilă la una dintre firmele vizate. Aceasta este nimeni alta decât fiica lui Vasile Burduzeu, șeful Serviciului Inspecție Fiscală de la Finanțele Timiș. De asemenea, soțul contabilei lucrează pe inspecție fiscală la aceeași instituție.

Anchetatorii fac percheziții pentru a ridica documente și la o firmă de contabilitate unde acționar este Camelia Dronca, a cărei mamă lucrează tot la control fiscal în cadrul Finanțelor Publice.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?