Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ANI: Primarul orașului Târgu Frumos, în conflict de interese

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că primarul orașului Târgu Frumos din județul Iași, Ionel Vătămanu, s-a aflat în conflict de interese.

Potrivit unui comunicat al ANI, Ionel Vătămanu a semnat, în calitate de primar, un contract având ca obiect concesionarea unui teren de 98 mp către SC Țac Țac SRL, societate comercială unde soția edilului este administrator și asociat.

ANI a constatat starea de incompatibilitate și existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul altor patru aleși locali.

Astfel, Dorel Drăghia, consilier local în comuna Călinești, județul Argeș, s-a aflat în incompatibilitate, deoarece a exercitat simultan, începând cu data de 21 iunie 2012, calitatea de consilier local și funcția contractuală de asistent personal în cadrul Primăriei comunei Călinești.

Grigore Cifor, consilier local în comuna Feldru, județul Bistrița Năsăud, s-a aflat în conflict de interese, întrucât a participat la deliberarea și adoptarea a două hotărâri cu privire la Asociația Crescătorilor de Ovine Gergeleu — Nepos, județul Bistrița Năsăud, unde el este președinte. Această asociație a primit în concesiune pajiștile aparținând domeniului public al comunei Feldru.

Ioan Sterp, consilier local în comuna Hidișelu de Sus, județul Bihor, s-a aflat în conflict de interese, deoarece a participat la deliberarea și adoptarea unei hotărâri a Consiliului Local prin care societatea comercială "Sterp Ioan Persoană Fizică Autorizată" a primit în închiriere un imobil situat în satul Hidișelul de Sus.

Dănilă Pop, consilier local în comuna Sălsig, județul Maramureș, s-a aflat în conflict de interese, deoarece a votat un proiect de hotărâre privind aprobarea inițierii procedurii de închiriere a unor suprafețe de pășuni și pajiști aflate în domeniul public al comunei Sălsig, contract încheiat cu Asociația Producătorilor Agricoli "Valea Sălajului", unde consilierul deține calitatea de membru fondator.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mutul tace și le face! Da, ambasadoarea României, reprezentanta Guvernului Dăncilă, a votat MUIE PSD!

2 ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna An…

3 BREAKING Comisia juridică din PE îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare despre declarațiile de avere și…

4 RoMAFIA / Leana, liberă și multimilionară în euro, sfidează cu o ținută de zi de 10.000 de euro

5 DEMENȚĂ la Antena 3! Kovesi, atacată cu titluri de o jegoșenie fără precedent! Când s-a dat rezultatul ziceai …

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul