ANIMV: Teodorovici a absolvit un curs postuniversitar dedicat civililor; Senatul verifică condițiile de absolvire

ANIMV: Teodorovici a absolvit un curs postuniversitar dedicat civililor; Senatul verifică condițiile de absolvire

Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV) a informat miercuri că fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a absolvit un curs postuniversitar dedicat civililor, adăugând că Senatul instituției va face verificări în acest caz.

''Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Național de Informații în 2013, un curs postuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei Naționale de Informații 'Mihai Viteazul' (ANIMV) s-a autosesizat pentru a verifica condițiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici. Vă informăm că rezultatul acestor verificări va fi comunicat public pe site-ul ANIMV'', se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituției.

Reacția vine după ce fostul ministru a susținut, la o emisiune a postului public de televiziune, că are o diplomă de la Academia Națională de Informații, dar nu știe în ce fiindcă nu ''a trecut vreodată pe acolo'' și nu știe de ce a primit-o.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!