Antena3 zice că Monica Macovei i-a cumpărat o mașină iubitului. Așa, și?

Antena3 zice că Monica Macovei i-a cumpărat o mașină iubitului. Așa, și?

Antena3 a prezentat duminică seară imagini cu presupusul iubit al europarlamentarului Monica Macovei căruia aceasta i-ar fi cumpărat o mașină. Informațiile oferite de Antena 3 vin după ce jurnalistul Sorin Avram a afirmat că ar fi fost țepuit în campania electorală prezidențială de Monica Macovei dar că mai apoi aceasta și-ar fi cumpărat o casă în Capitală.

Mașina care apare în imaginile difuzate de Antena 3 este una ieftină. Presupusul iubit al Monicăi Macovei o transportă pe aceasta prin București și parchează în locuri nepermise.

Dar Antena3 a afirmat că Monica Macovei i-ar fi cumpărat o altă mașină acestuia fiind prezentate poze cu presupusul iubit la un dealer auto. Mașina e de culoare albă, dar sigla firmei producătoare a fost ștearsă din imaginile difuzate.

Antena 3 nu a oferit alte precizări.

Acuzațiile lui Sorin Avram

Sorin Avram, care a lucrat pentru Monica Macovei în campania electorală prezidenţială din 2014, o acuză pe aceasta că nu i-ar fi plătit contractul încheiat la aceea vreme şi mai mult şi a cumpărat o casă în Bucureşti.

Avram face mai multe dezvăluiri pe facebook despre Monica Macovei şi banii subtilizaţi în campanie.

”Keep cool, guys!

La sfarsitul campaniei prezidentiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un numar de 0 (zero) materiale video produse pentru ea in campanie. Numai eu am facut vreo 70 de bucati, dar au mai facut si altii. Legea o obliga sa raporteze toate materialele publicitare, pana la ultimul flyer.

Tot atunci mai avea sa-mi dea a doua transa din banii prevazuti in contract. Mi-a spus ca nu mai sunt bani, sa mai astept. In realitate, numai in ultimele doua zile de campanie si putin dupa, i-au intrat in cont aproape 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 73.028 lei.

Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor.

Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti.

O noua campanie electorala sta sa inceapa. Daca o s-o vedeti pe Monica Macovei agitand cu mana dreapta buzduganul anticoruptiei, uitati-va unde e mana ei stanga. S-ar putea sa fie prin buzunarele altora.

Asta este, spre deosebire de altii, despartirea mea de Monica Macovei nu a avut la baza principii si idei, ci o banala tzeapa” scrie Sorin Avram pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?