Antonescu: Victor Ponta se teme de mine, Tăriceanu e ca Ana Pauker, Băsescu vrea să izoleze PNL

Antonescu: Victor Ponta se teme de mine, Tăriceanu e ca Ana Pauker, Băsescu vrea să izoleze PNL

Crin Antonescu i-a atacat, duminică, pe Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu.

"Cred ca e clar în continuare ca un rezult prost al PNL e speranta majoră si grija principală a lui Victor Ponta si PSD pentru ca ceea ce ei numesc cu ipocrizie si mincinos refacerea USL sa insemne anexarea singurului adversar profund ideologic si politic al PSD si scoaterea din joc a singurului contracandidat la presedintie de care Victor Ponta se teme Avem ochiul format să citim propaganda si ne uitam la propaganda puternica, nervoasa, a PSD, partidul celor ce muncesc", a spus Antonescu.

Liderul PNL a avut cuvintel grele şi pentru Tăriceanu.

"Domnul Tariceanu sta ca Ana Pauker in bagajele comunistilor si daca se intampla ceva rau cu PNL vine ocupatia sovietica, recte PSD, si il aduce pe Tariceanu", a spus Antonescu.

"Ce ii ramane lui Traian Băsescu pentru a juca în continuare un rol major în România e sa fie liderul opoziţiei. Asta inseamna elimin noastra ca partid puternic, elim mea în calitate de candid la presedinţie", a mai spus Antonescu.

"Ne acuza Tariceanu ca suntem un partid izolat, imi amintesc de Neamtu si Macovei pe fereastra de la toaleta la referendum şi strigau. Parcă îl văd şi pe el de la PSD, zicându-ne că suntem izolaţi. Asa suntem noi, cam izolati, pentru că şi in 1990 eram izolati. 10-12% dintre populatia României accepta sa ne asculte", a mai spus lidrul PNL.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...