Antrenorul Ionel Ganea, demis de FC Voluntari

Antrenorul Ionel Ganea, demis de FC Voluntari

Antrenorul Ionel Ganea a fost demis luni seara de la cârma echipei FC Voluntari, după ce echipa ilfoveană a fost învinsă cu 2-0 pe teren propriu de CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

''Întrunit în ședință de urgență, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a luat decizia de înlocuire a staff-ului tehnic al echipei. Pe aceasta cale, clubul nostru îi mulțumește staff-ului condus de către antrenorul Ionel Ganea pentru munca depusa în perioada petrecută la conducerea tehnică a FC Voluntari. Suntem convinși că, în viitor, relația dintre FC Voluntari și fostul staff tehnic poate redeveni una de colaborare. Încheierea relațiilor contractuale s-a efectuat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părți'', precizează un comunicat remis AGERPRES.

Ionel Ganea a fost numit în această iarnă la comanda echipei FC Voluntari, după ce în prima parte a sezonului a antrenat-o pe Dunărea Călărași.

Ganea a condus echipa în 11 partide, având un bilanț de 6 victorii, un egal și 4 înfrângeri. Echipa a pierdut în ultimele trei etape din play-out și ocupă locul 6 (baraj pentru menținerea în Liga I), cu 22 puncte.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…