Apar amănuntele/Cum au fost descoperite cadavrele studenţilor ucişi şi arşi în vila de la Iaşi. Marocanul trebuia să ajungă la Bruxelles

Apar amănuntele/Cum au fost descoperite cadavrele studenţilor ucişi şi arşi în vila de la Iaşi. Marocanul trebuia să ajungă la Bruxelles

Unul dintre studenţi avea 25 de ani şi era originar din Maroc, iar prietena sa, cu doi ani mai tânără, era dintr-o comună de la marginea municipiului Iaşi, scrie Adevărul .

Dispariţia celor doi studenţi găsiţi morţi într-o vilă de lux din cartierul Moara de Vânt din Iaşi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion.

"Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Două persoane suspecte au fost ridicate de către anchetatori în cursul zilei de sâmbătă dintr-un cămin din Iaşi şi au fost duse la audieri. Cei doi bărbaţi suspectaţi de către poliţişti sunt originari tot din Maroc, la fel ca una dintre victime.
Una dintre variantele care pot fi luate în calcul este aceea că într-o primă fază ar fi putut fi vorba despre o tâlhărie, care s-a transformat ulterior în crimă.
Cartierul în care stăteau cele două victime în chirie de câteva săptămâni este cunoscut pentru preţurile exorbitante, atât la închiriere, cât şi la vânzare.
Surse neoficiale spun că cei doi plăteau 1.000 de euro pe lună pentru închirierea vilei care se află la circa 4 km de centrul oraşului şi foarte aproape de aeroport.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”