Arad: Căutarea copilului de 7 ani dispărut continuă cu drone, în a şasea zi

Arad: Căutarea copilului de 7 ani dispărut continuă cu drone, în a şasea zi

Autorităţile continuă căutarea copilului de 7 ani dispărut sâmbătă în zona localităţii arădene Vânători, fiind folosite drone aduse de voluntari, care vor survola locuri greu accesibile de pe o rază de 30 de kilometri, în timp ce copiii care l-au văzut ultima dată pe Sebastian Corbei sunt audiaţi cu ajutorul unui psiholog.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vânători, Tiberiu Haasz, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că "este cea mai mare operaţiune de căutare-salvare care a avut loc vreodată" în zonă.

 


Sursa foto:  IPJ ARAD"Este inexplicabil cum după atâtea zile de căutare, practic suntem în a şasea zi de când a dispărut acest copil, nu este găsit. A fost verificat aproape fiecare metru pătrat, canale cu apă, câmpuri, drumuri, şanţuri, dar nici urmă. Îl cunoşteam pe acest copil, era tare descurcăreţ, cunoştea zona, ştia să ajungă acasă din orice loc, nu ne explicăm cum a dispărut fără urmă", a spus primarul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat, pentru AGERPRES, că sunt audiaţi copiii cu care Sebastian a fost la o stână de la marginea satului, de unde a dispărut ulterior. Audierea acestora se va face cu ajutorul unui psiholog.

Conform sursei citate, căutările de joi au loc într-o zonă extinsă, cu o rază de 30 de kilometri de casa copilului, fiind incluse localităţi învecinate.

După ce căutările cu elicopterul, desfăşurare zilele trecute, nu au condus la niciun rezultat, joi au fost aduse de voluntari drone, care vor survola mai multe locuri greu accesibile.

În total, aproximativ 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă participă la căutări, alături de zeci de voluntari.

 


Sursa foto:  IPJ ARADSebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orei 16,30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă sâmbătă dimineaţă, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân.

Mama copilului a sunat la 112 sâmbătă seară, la ora 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă. Căutările au început imediat şi au avut loc şi pe parcursul primei nopţi, dar nu a fost găsit pe o rază de 20 de kilometri distanţă de casa familiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Orban a primit ce-a meritat!

4 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

5 Așa o fi?