Arad: Un motociclist a fost amendat de polițiști cu 3.400 de lei

Arad: Un motociclist a fost amendat de polițiști cu 3.400 de lei

Un motociclist din Arad a fost amendat, miercuri, cu suma de 3.400 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce trecea ilegal peste calea ferată, depășind o coloană de vehicule și strecurându-se printre barierele coborâte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, bărbatul a fost filmat cum se strecoară cu viteză printre barierele coborâte la trecerea peste calea ferată, evitând în ultimul moment un tren care a trecut după câteva secunde, iar ulterior face un semn gest obscen la adresa mecanicului de locomotivă.

"Motociclistul a reușit să evite la limită impactul cu locomotiva unui tren de marfă care a trecut după numai câteva secunde. Mai mult, după ce a trecut, tânărul s-a întors lângă calea ferată pentru a face cu mâna un gest obscen către mecanicul de locomotivă'', a declarat, pentru AGERPRES, Claudia Iuga.

Ea a precizat că imaginile au fost surprinse vineri și că, după analizarea acestora, polițiștii au reușit să îl identifice pe conducătorul motocicletei. Ei au stabilit că acesta are 26 de ani, este din localitatea Horia, aparținătoare comunei Vladimirescu, tânărul îndreptându-se spre casă în momentul săvârșirii infracțiunii.

'Tânărul a fost sancționat, conform OUG 195, cu suma de 2.900 de lei, dar și cu suma de 500 de lei pentru semnele obscene, conform Legii 61/1991. În plus, pe lângă amenzile primite, tânărului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

AGERPRES / (AS, A — autor: Ioan Weisl, editor: Irina Poenaru, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie