Argeș: Acțiune de căutare a unor turiști dispăruți în Masivul Leaota

Argeș: Acțiune de căutare a unor turiști dispăruți în Masivul Leaota

Autoritățile din Argeș au început, marți, o operațiune de căutare a doi turiști, un bărbat și o femeie, care au dispărut în timpul unei drumeții în Masivul Leaota, situat în zona de nord-est a județului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cei doi turiști au plecat duminică pe un traseu montan, ulterior nemaiputând fi contactați de familie.

Conform aceleiași surse, bărbatul de 37 de ani și partenera lui de 38 de ani, ambii din Galați, intenționau să parcurgă un traseu care permite accesul din Masivul Leaota către Vârful Omu din Bucegi. Autoritățile au fost alertate marți dimineață de tatăl bărbatului, care a anunțat că nu mai poate lua legătura cu fiul său.

Pentru găsirea celor două persoane au fost constituite echipe de căutare formate din polițiști și jandarmi montani, cărora li s-au alăturat și salvamontiști.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf