Argeş: Patru percheziţii domiciliare, efectuate de poliţişti la persoane bănuite de furt calificat

Argeş: Patru percheziţii domiciliare, efectuate de poliţişti la persoane bănuite de furt calificat

Lucrătorii Poliţiei Municipiului Câmpulung şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung efectuează, miercuri dimineaţă, patru percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat, a informat IPJ Argeş.

"În dimineaţa zilei de 10 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi a secţiilor de poliţie rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 4 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Olt, la locuinţele a 4 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare", potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Argeş.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în data de 30 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile şi tablete. Totodată, aceştia sunt bănuiţi că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro, reiese din comunicat.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...