Argeş: Un bărbat aflat în izolare la domiciliu - cercetat penal după ce a scuipat o altă persoană

Argeş: Un bărbat aflat în izolare la domiciliu - cercetat penal după ce a scuipat o altă persoană

Un bărbat din judeţul Argeş, aflat în izolare la domiciliu, este cercetat penal după ce a scuipat o altă persoană în timpul unui conflict, a anunţat, marţi, Instituţia Prefectului.

"Poliţiştii argeşeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict, stabilind că un bărbat de 49 de ani, care se afla în izolare la domiciliu, ar fi scuipat o altă persoană. Având în vedere aceste aspecte, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Conform sursei citate, în judeţul Argeş au fost verificate, în ultimele 24 de ore, 426 de persoane în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de izolare şi carantină. De asemenea, au fost legitimate 609 persoane şi au fost verificate 339 de autoturisme.

În urma verificărilor, au fost aplicate 221 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 385.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!