Argeş: Un şofer care conducea haotic pe A1 nu a oprit la semnalele poliţiştilor; autoturismul a fost depistat ulterior pe DN 7

Argeş: Un şofer care conducea haotic pe A1 nu a oprit la semnalele poliţiştilor; autoturismul a fost depistat ulterior pe DN 7

Un şofer care conducea haotic pe A1 nu a oprit la semnalele poliţiştilor, autoturismul fiind depistat ulterior pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au fost solicitaţi să acorde sprijin colegilor din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Autostrada A1, pentru depistarea unui autoturism despre care participanţii la trafic au sesizat că se deplasează haotic, efectuând depăşiri pe banda de urgenţă şi circulând cu viteză foarte mare.

"Autoturismul în cauză a fost reperat (...) la kilometrul 90 al autostrăzii, pe sensul de mers către Piteşti, însă nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ulterior, acesta a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, fiind oprit în zona Valea Ursului", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de un bucureştean în vârstă de 29 de ani. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Autostrăzi, pentru luarea măsurilor legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 De citit...