Aruncat la gunoi pe când era bebeluș, un bărbat a descoperit târziu cine era, de fapt, fratele său vitreg VIDEO

Aruncat la gunoi pe când era bebeluș, un bărbat a descoperit târziu cine era, de fapt, fratele său vitreg VIDEO

Un bărbat abandonat de mamă, pe când avea doar două săptămâni, și aruncat într-un coș de gunoi și-a întâlnit fratele vitreg cu care, fără să știe, mersese la aceeași școală, potrivit dailymail.co.uk .

Emoționanta întâlnire a avut loc în emisiunea Long Lost Family de la ITV.

Paul Connolly s-a născut în estul Londrei în 1962. În urma unei căderi nervoase, mama sa l-a „aruncat la gunoi” când avea mai puțin de o lună. Șansa lui a venit de la un vecin, care i-a auzit strigătele și a chemat serviciile sociale.

Parcursul său a fost unul trist , pentru că și-a petrecut copilăria în centre de plasament . A avut doar contacte periodice cu rudele sale materne irlandeze, dar și-a dorit să-și cunoască și familia paternă.

Când, la maturitate, cei doi fii ai săi i-au făcut cadou un kit de prelevare de probe pentru testul ADN, bărbatul a descoperit că era pe jumătate maltez.

Prin intermediul faimoasei emisiuni Long Lost Family - care face posibile astfel de întâlniri - și-a găsit în cele din urmă fratele vitreg din partea tatălui - Frankie Peroni, în vârstă de 62 de ani, un bărbat care, în copilărie, frecventase aceeași școală ca și el, în aceeași perioadă.

Cei doi frați au fost uimiți să descopere că au nu doar trăsături fizice comune, ci și alte asemănări. De exemplu, ambele mame ale celor doi erau catolice irlandeze, iar de la un punct, povestea celor doi frați a avut un parcurs asemănător.

Întâlnirea a fost emoționanță. FOTO captură video ITV

Și Frankie a fost dat în plasament

Prezentatoarea emisiunii a vorbit despre parcursul lui Frankie, fratele lui Paul, explicând că: „mama lui l-a trimis în Irlanda de Nord să locuiască cu bunicii, iar când Frankie s-a întors în Marea Britanie a ajuns să fie luat în îngrijire și dat în plasament”.

Cei doi frați au constatat că locuiesc acum la doar 14 mile distanță unul de celălalt.

Și spectatorii au putut constata asemănări izbitoare între cei doi frați, foști colegi de școală, deși aspectul fizic al lui Paul Connolly (antrenor de fitness) nu i-ar fi dus cu gândul că cei doi sunt apropiați de vârstă.

A îmbătrânit bine”, „nu se poate ca el să aibă 60 de ani” sunt doar două dintre comentariile celor care au urmărit emisiunea.

Paul a vorbit despre povestea sa dureroasă și modelul de educație pe care l-a oferit copiilor săi.

„A fost extrem de important ca ei să nu se simtă niciodată nesiguri sau singuri sau să nu simtă acea disperare pe care o simțeam eu”, a spus Paul, potrivit dailymail.co.uk .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat