Așa o fi? Noi dezvăluiri ale fugarului Rizea despre șmenurile la nivel înalt din București

Așa o fi? Noi dezvăluiri ale fugarului Rizea despre șmenurile la nivel înalt din București

Zilele urmatoare vom asista la cateva audieri interesante oficiale sau neoficiale ( pe usa din fata sau usa din spate ferita de presa ) ale unor primari de sectoare care inca nu au ,,inteles ” mesajul de sustinere pe care vor fi obligati sa l ofere agramatului Robert Negoita , politicianul pentru care DNA va face , partie ” ! Iata cum, pe baza sentimentului de ura creat impotriva Gabrielei Firea si apatiei candidatului PNL Nicusor Dan , este foarte posibil ca bucurestenii sa se ,,procopseasca ” pentru urmatorii 4 ani cu un analfabet absolvent de bacalaureat la 33 de ani intr un liceu dintr o comuna din judetul Ilfov obtinut printr un trafic de influenta pentru care m am autodenuntat in primul Volum din ,,Spovedania Lui Rizea ” !, susține fugarul Cristian Rizea, fost deputat PSD, care a plecat din România înainte de a fi condamnat la peste 4 ani de închisoare.

Postarea integrală:

Desi lucrurile nu arata deloc bine din punct de vedere al sigurantei cetatenilor afectati in numar cat mai mare de COVID 19 ,politicienii nostri se gandesc doar la ei asa cum au facut o in ultimii 20 de ani !
Astazi 26 iulie am vazut ca Victor Ponta si Robert Negoita si au lansat noua alianta politica in vederea primului examen electoral al toamnei, alegerile locale !
O alianta veche daca tinem seama de afinitatile celor 2 politicieni pentru sexul frumos , prin prisma dosarului DIICOT ( prostitutie cu minore) in care alaturi de Nicu Banicioiu( aflat zilele astea la Monaco la aniversarea sponsorului sau Cristi Burci ) au fost implicati acum 10 ani ,dosar pe care la comanda Sistemului care ii protejeaza ,s a asternut un strat foarte gros de praf…prin arhivele instantelor de la Slobozia …
Dar despre aceste detalii explozive vom vorbi pe larg in Volumul II din ,,Spovedania Lui Rizea ” !
Ce nu se stie inca ,e decizia pe care acesti vechi ,,tovarasi de arme ” au luat o si anume :
candidatura lui Robert Negoita la Primaria Capitalei !
Zilele urmatoare vom.asista la cateva audieri interesante oficiale sau neoficiale ( pe usa din fata sau usa din spate ferita de presa ) ale unor primari de sectoare care inca nu au ,,inteles ” mesajul de sustinere pe care vor fi obligati sa l ofere agramatului Robert Negoita , politicianul pentru care DNA va face , partie ” !
Iata cum.pe baza sentimentului de ura creat impotriva Gabrielei Firea si apatiei candidatului PNL Nicusor Dan , este foarte posibil ca bucurestenii sa se ,,procopseasca ” pentru urmatorii 4 ani cu un analfabet absolvent de bacalaureat la 33 de ani intr un liceu dintr o comuna din judetul Ilfov obtinut printr un trafic de influenta pentru care m am autodenuntat in primul Volum din ,,Spovedania Lui Rizea ” !
Asta in conditiile in care primarul sectorului 4 Daniel Baluta a trecut deja cu ,,arme si bagaje ” in tabara lui Negoita chiar daca inca mai este membru PSD !
O sa ma intrebati de unde stiu nu i asa ?
Pai chiar de curand agramatul Negoita exercitandu si influenta ca de obicei la DNA , i a ,,rezolvat ” inchiderea unui dosar greu din punct de vedere penal pentru care Baluta trebuia,, ridicat “de mult !
Drept multumire ,city manager la primaria sector 4 a devenit un apropiat al lui Robert Negoita si astfel inca un buget de sector a ajuns pe mana agramatului de la sectorul 3 !
Traiasca DNA si lupta anticoruptie !



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...