Așa o fi?

Așa o fi?

Iată că mai spulberăm astăzi un mit! Cel al intangibilității informative a generalului Daniel Ion Bălașa. Fost membru de marcă al ocultei ”Frății a Frontieriștilor” de la vârful IGPFR. Și care a fost ”plantat” de la Cabinetul lui Gabriel Oprea în coasta lui Iohannis, de-a dreapta generalului Lucian Pahonțu. Bălașa rămânând încă de atunci ”numărul trei” din cadrul Serviciului de Protecție și Pază, deși putea foarte bine să avanseze din mers, devenind ”numărul doi. Mai ales după ce Gabi Crețu a fost scuipat ca o măsea stricată din sistem.

Uite de ce l-a lăsat Bălașa pe Crețu să-și rupă capul…
Culmea este însă că, tot atât de bine, ”mustăciosul” Bălașa putea prelua ”la pas” conducerea Serviciului de Protecție și Pază, în urma unei operațiuni interinstituționale derulate ca la carte. Și în timpul căreia se luase inclusiv ultimul ”OK” necesar de peste Ocean. Numai că generalul Bălașa s-a oprit în ultima clipă… De ce? În niciun caz pentru că nu l-ar duce capul, fiind oricum cu mult peste Pahonțu. Și nici pentru că ar fi fost izolat în sistem, mai ales că întreține o întreagă rețea de relații la vârful celorlalte structuri, cele mai multe strict pe persoană fizică.
Iohannis, înconjurat de ”șorțulețe”
Dar, culmea, nici măcar pentru că nu ar fi avut ”cojones” ca să îi ia locul lui Pahonțu! Și atunci de ce a preferat și preferă cel mai discret șef de structură de informații din întreg sistemul să rămână doar ”numărul trei” la SPP? Pur și simplu pentru că aici este mult mai util adevăraților săi ”frățiori”. Pentru că, nu trebuie uitat că, fără nicio presiune operativă pe cap, generalul Bălașa conduce deopotrivă informațiile, protecția internă și contrainformațiile oricum supradimensionate ale SPP! Fiind practic ”oala” în care se depun informațiile ”care contează” cam de la toate celelalte structuri. Întrucât „pentru securitatea președintelui” acesta își poate băga nasul în operațiunile cam tuturor celorlalte servicii secrete. Și a se dovedi astfel cu adevărat indispensabil pentru Klaus Iohannis, mai ales după ce Bălașa a ales să îi ”pupe ghiulul” doar șefului statului. Dar și pentru că, uns cu toate alifiile mandatelor de primar al Sibiului, Iohannis s-a dovedit un adevărat animal politic, care nu putea fi chiar atât de naiv încât să se lase strict la mâna lui Pahonțu.
”Războiul lojelor” în SPP

Astfel că l-a ”reevaluat” cu maximă discreție pe generalul Daniel Ion Bălașa și și-a construit un SPP paralel, ”SPP-ul meu”! Unul condus din umbră de ”sifonul” neștiut al Serviciilor, generalul Daniel Ion Bălașa. Cel pe care, ce-i drept, Pahonțu l-a ”mirosit” de mult… Dar nu a avut curajul să îl și execute, știind bine ce riscă… Mai ales că, la o adică, ”ținători de paltoane” prezidențiale se mai pot găsi cu duiumul prin sistem!

Gradul 33, blestemul lui Nedelea!

După ce nu doar am dezvăluit, dar am și probat cu fotografii cariera paralelă din masonerie a generalului Costin Nedelea, toată lumea bună de intelligence se aștepta ca Bălașa să profite din plin și să își elimine astfel rivalul de moarte de la vârful Serviciului de Protecție și Pază. Mai ales că Nedelea rămăsese unul dintre cei mai vechi și influenți conducători de facto ai serviciului. Fie și pentru simplul fapt că multă vreme a condus temuta SDI – Secțiunea de Documentare Informativă. Adică ”serviciul de informații” din cadrul SPP, fiind astfel omul cel mai la curent cu toate informațiile, indiferent de gradul lor de clasificare și inclusiv despre acoperiții SSI ”plantați” în alte Secțiuni. Ceea ce nu de puține ori a stricat serios ”jocurile duble” ale lui Bălașa. Cel care, după doi ani de la schimbarea lui Nedelea de la conducerea U.M. 0163 I, unde a fost înlocuit atunci de Alin Chirilă, a făcut o mutare cu adevărat surprinzătoare.

Pahonțu, prins între ”frățiorii” Bălașa și Nedelea

Astfel că Nedelea a ajuns ”mâna dreaptă” a ”frățiorului” Bălașa, parcă special pentru ca acesta să stea mai bine cu ochii pe el… Asta până la ”ranga în dinți” informativă administrată prin ”lovitura” în care devoalam inclusiv cu fotografii că generalul Costin Nedelea, ofițer activ aflat în conducerea SPP este membru activ al Lojei ”SEVER FRENȚIU” nr. 85 ORIENTUL BUCUREȘTI, din cadrul Marii Loje Naționale a României! Din informațiile incendiare intrate în posesia naostră reieșind și că Nedelea, considerat multă vremea drept ”cureaua de transmisie” informativă din interiorul SPP către ultimii ”coldiști” din sistem ar fi fost extras din cadrul sistemului de securitate națională și împins în cel al masoneriei regulare de către ”bătrânul influencer” Mircea Gheordunescu. Oricum, în loc ca Nedelea să fie judecat pe loc în Consiliul SPP, acestuia i s-a înființat o nouă unitate, numai pentru el! Unde a funcționat doar el și șoferul pus la dispoziție!

Generalul Nedelea din loja ”SEVER FRENȚIU” 85, ORIENTUL BUCUREȘTI

Și unde luna trecută a fost ”exilat” și colonelul Felix Dicu, după ce acesta a rămas cu ochii în soarele SSI-ului, după ce la conducerea Contrainformațiilor SSI a fost numit surprinzătorul ”milițian” Munteanu Milorad Ionel, zis ”Mili”. Iar faptul că Nedelea nu a fost ”extras” cu totul nu poate fi explicat decât prin eventuala temere a lui Bălașa ca ”frățiorul” să nu se apuce și el să se spovedească ”profanilor” din sistem… Numai că…ghinion! Pentru că uite că nu toți generalii structurilor contrainformative își pun ”șorțulețele” peste uniforma militară! Bineînțeles, nu este și cazul generalului Bălașa! Cel pe care pare să-l fi atins totuși ”Blestemul lui Nedelea”, după documentarea sa ca având Gradul 33, cel mai mare, în cadrul Ritului Scoțian Antic și Acceptat!

Lucrarea de diplomă sau pensia alimentară!

Generalul de brigadă doctor Daniel Ion Bălașa a fost plantat în coasta ”nemuritorului” Pahonțu încă din anul 2016, atunci când a fost ”repatriat” de SPP de la cabinetul fostului vicepremier pe siguranță națională și sub girul personal al lui Klaus Iohannis. Iar în toți acești ultimi cinci ani Bălașa a refuzat, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să avanseze la vârful SPP. Singura sa doleanță personală fiind doar ce de a îi lua locul generlaului Florian Coldea, dar nu i s-a permis. De ce? Poate pentru lucrarea de doctorat ”copy paste” intrată și în posesia noastră… Sau poate ca să nu îl răscolească astfel ”amintirile” legăturilor oculte dintre ”Frăția Frontieriștilor” și actualul europarlamentar Vasile Blaga. Sau chiar din cauza banalei adeverințe salariale ”șmenuite” pentru diminuarea veniturile, ca să nu se plătească o pensie alimentară mai mare! Ce-i drept, în această ultimă penibilă situație se află și alte nume grele de la vârful SPP, care s-au pretat la astfel de ”găinării” administrative. Fără ca măcar ”creierul” SPP să se gândească la posibilitatea ca această adeverință eliberată de Serviciul Financiar să se păstreze astfel la dosarul instanței de judecată… Oricum, deloc ”adormitul” Bălașa a trecut până acum cu bine peste toate. Numai că obediența nu este chiar întotdeauna cartea câștigătoare într-un sistem în care deja se fac cărțile pentru înlocuitorul lui Klaus Iohannis la Președinția României. Astfel că, în ciuda discreției sale de-a dreptul ”paranoice”, generalul Bălașa tocmai ce a ajuns o adevărată ”țintă în mișcare”. Pentru că a pune mâna pe ”sifonul lui Iohannis” din Servicii chiar că este un ”trofeu” pentru orice structură contrainformativă! Fie ea română sau străină… SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa