Așa o fi?

Așa o fi?

Într-un e-mail datat ianuarie 2021, transmis Infowars, s-a explicat colegilor și contractorilor de la sediul Pfizer de cercetare „Pearl River" că lucrătorilor li se vor oferi vaccinuri Covid-19 care sunt „separate și distincte" față de dozele pe care Pfizer le-a avut rezervate pentru guvernele din întreaga lume.

„Am plăcerea să vă informez că vom începe să oferim vaccinări împotriva COVID-19 colegilor și contractorilor esențiali eligibili la fața locului în următoarele săptămâni", se arată în e-mailul scurs (captură foto mai jos). „Contractorii esențiali eligibili vor fi notificați, fie prin e-mail, fie de către sponsorul lor Pfizer, și vor primi instrucțiuni pentru a se înregistra pentru o programare la fața locului."

„Dozele de vaccin care vor fi utilizate în acest program sunt separate și distincte față de cele rezervate de Pfizer pentru guvernele din întreaga lume și nu vor afecta în niciun fel aprovizionarea guvernelor naționale."

„Știu că noi, angajații de la Pfizer, primim vaccinuri diferite și/sau placebo și acesta era cuvântul la locul meu de muncă atunci când lucram acolo", a spus informatorul pentru Infowars.

Centrul de cercetare al Pfizer „Pearl River" este situat în Rockland County, New York, și este unul dintre cele nouă mari centre de cercetare și dezvoltare ale Pfizer, potrivit site-ului său.

„Pearl River este principalul centru de cercetare și dezvoltare care găzduiește activități legate de colaborarea Pfizer cu BioNTech, concentrându-se pe dezvoltarea unui potențial vaccin împotriva coronavirusului pe bază de ARNm, cu scopul prevenirii infecției cu COVID-19", se menționează pe site-ul oficial. Este „locația principală a companiei noastre pentru activitatea globală de cercetare și dezvoltare a vaccinurilor."

Această dezvăluire este cea mai recentă din numărul tot mai mare de dovezi că persoane selectate au primit vaccinuri Covid diferite sau chiar placebo față de ceea ce a primit populația generală.

În august 2023, în timpul unei audieri în Senatul australian, un oficial Pfizer a dezvăluit că angajații companiei au primit un „lot de vaccinuri special în programul de vaccinare a angajaților".

Mai devreme, în iunie 2023, Alex Jones a prezentat dovezi dezvăluite de oameni de știință care susțineau că o parte substanțială din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 distribuite în Uniunea Europeană se poate să fi fost placebo și că autoritatea germană de reglementare știa acest lucru și nu le-a supus testelor de control al calității.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

3 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

4 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

5 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung