Ăsta este ADEVĂRUL despre „bunăstarea” PSD! Candidatul de la Brașov, fost viceprimar, a plecat să lucreze pe un vas de croazieră!

Ăsta este ADEVĂRUL despre „bunăstarea” PSD! Candidatul de la Brașov, fost viceprimar, a plecat să lucreze pe un vas de croazieră!

Ăsta este adevărul despre „bunăstarea” promisă de PSD! Răzvan Popa, fost presedinte al organizatiei municipale a PSD Brasov si fost candidat PSD la Primaria Brasov, si-a dat demisia din functia de consilier local. El nu mai asteapta bunastarea promisa de partid si va pleca sa lucreze pe vase de croaziera.

Fostul candidat al PSD la funcţia de primar şi fost viceprimar al Braşovului, Răzvan Popa, şi-a depus demisia din funcţia de consilier local.  Răzvan Popa a obţinut la alegerile de anul trecut 15.230 de voturi, clasându-se al doilea după primarul George Scripcaru, votat de 45.897 de braşoveni.

Răzvan Popa a luat această decizie pentru a pleca la muncă în străinătate, pe vas, soţia sa având deja un contract similar.  Popa a ocupat in trecut si functia de viceprimar al Brasovului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…