Astăzi e ultima șansă, oameni buni! Mihai Șora: Ne vedem în Piața Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colț de țară

Astăzi e ultima șansă, oameni buni! Mihai Șora: Ne vedem în Piața Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colț de țară

Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, anunță că duminică seara va fi prezent la protestul din Piața Victoriei și îndeamnă să vină cât mai mulți oameni: „câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colț de țară“.

 
„Bună dimineața, oameni buni! Soare cu dinți la București, minus patru grade, o lumină toscană, nicio adiere de vânt“, a scris Șora sâmbătă dimineață pe contul său de Facebook.

Filosoful, care participă constant la protestele din Piața Victoriei, anunță că și duminică seara va fi prezent.

„Ne vedem mâine seară în Piața Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colț de țară“

Și parlamentarii USR au anunțat că vor participa la protestul de duminică seara.

Procurorii și judecătorii din mai multe orașe din țară au protestat, vineri, în semn de protest față de modificările aduse prin OUG la legile justiției și au anunțat că își suspendă activitatea. Procurorii din București, Constanța, Cluj, Brașov, Pitești, Sibiu, Oradea, Timișoara, Piatra Neamț și Iași au atras atenția inclusiv asupra pericolului pe care îl reprezintă Secția Specială în ce privește independența magistraților (detalii aici).

Mișcările civice Corupția Ucide, Geeks for Democracy, Inițiativa România și Rezistența au anunțat un protest pentru duminică, între orele 18 și 23.59, în Piața Victoriei, împotriva OUG care modifică legile justiției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?