Atacuri între grupul Tudose/Ciolacu și săgețile lui Dragnea, la Camera Deputaților!

Atacuri între grupul Tudose/Ciolacu și săgețile lui Dragnea, la Camera Deputaților!

Atacuri între grupul Tudose/Ciolacu și săgețile lui Dragnea, la Camera Deputaților! Au fost discuţii aprinse în şedinţa de marţi a grupului PSD din Camera Deputaţilor. Totul a pornit de la subiectul sancţionării Gabrielei Firea, însă s-a lăsat cu atacuri la alţi „rebeli” din partid, pe care nu îi sancţionează nimeni.

Surse PSD au declarat că la ședința de marți a grupului PSD din Camera Deputaților, Cătălin Rădulescu a cerut sancționarea primarului Capitalei, Gabriela Firea, pentru criticile acesteia la adresa conducerii partidului. Acesta a fost contrat puternic de la Mihai Tudose şi Marcel Ciolacu.

 Discuţia a evoluat de la Firea spre alţi social-democraţi cu poziţii controversate: Liviu Pleşoianu, Cătălin Rădulescu, Codrin Ştefănescu. Mihai Tudose a remarcat faptul că aceştia, deşi au poziţii contrare liniei partidului, nu sunt sancţionaţi. Fostul premier s-a referit la faptul că Pleşoianu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României, deşi nu este susţinut de partid, iar Rădulescu a avut numeroase declaraţii şi iniţiative controversate.

Tabăra Tudose-Ciolacu i-a acuzat pe rebelii anti-Firea că sunt „săgeţile” lui Dragnea, prin care preşedintele PSD deturnează discuţii şi distrage atenţia de la anumite subiecte. 

„Termină, Cătăline!”

 Rădulescu a fost întrerupt în mod abrupt chiar de ex-premierul Mihai Tudose: „Termină, Cătăline, tu nu reprezinți partidul! Dacă vorbești, fă-o în nume propriu!” O poziție similară a exprimat și Marcel Ciolacu, de la Buzău, vechi prieten al lui Tudose, care l-a acuzat pe Rădulescu de faptul că pune pe tapet o propunere „exagerată”. Ciolacu a insistat că o suspendare sau o excludere a Gabrielei Firea din PSD ar reprezenta ”o mare rușine” pentru formațiune. Când Rădulescu a ridicat tonul acuzând ”dubla măsură”, Tudose i-a tăiat-o din scurt: „Vezi că anul trecut băteai câmpii despre mine și spuneai pe la tv că sunt ministru pus de SRI, și încă nu ți-ai cerut scuze!”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD