AUDIO Cine este Băișanu? Ascultați cum o face CRETINĂ și TÂMPITĂ pe o jurnalistă care devoalase că negociază cu PSD

Cine este Băișanu? Ascultați cum o face CRETINĂ și TÂMPITĂ pe o jurnalistă care devoalase că negociază cu PSD.Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la Ministerul Mediului, Ion Cupă la Ministerul Energiei și Ștefan-Alexandru Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Personajul, cunoscut pentru caracterul său duplicitar, a dovedit de multe ori că nu are un sistem de valori, iar prioritățile sale sunt date de interesul personal. În plus, individul, odată cu trecerea timpului, pare a-și pierde și din bărbăție, luându-se la braț cu lașitatea.

Un exemplu concret s-a petrecut pe data de 3 septembrie 2019 când o jurnalistă a ziarului Suceavalive l-a sunat pe deputatul Băișanu pentru a răspunde la o întrebare simplă: dacă a avut sau nu discuții și negocieri cu cei de la Partidul Social Democrat?

Nervos pe  jurnalista ziarului care a scris că Băișanu poartă negocieri cu PSD, acesta a spus că este O CRETINĂ și O TÂMPITĂ, dacă măcar pentru o secundă, crede că el va avea vreo legătură, vreodată, cu Partidul Social Democrat.


Ieri, Băișanu a acceptat o ofertă a PSD și va fi exclus din ALDE. Ajungi să te întrebi astfel cine e mai cretin? Un jurnalist bine informat, cu surse care s-au dovedit a fi extrem de credibile, sau un mercenar politic lipsit de personalitate și asumare?

 A cerut legi blânde pentru infracțiunea lui

În martie 2019, deputatul ALDE Alexandru Băișanu depunea un proiect de lege, în regim de urgență, la Senat, prin care conducătorii auto pot alege perioada în care să le fie suspendat permisul auto în termen de 1 an de la data săvârșirii faptei. Pe atunci, Băișanu se judeca cu IPJ Vrancea care i-a reținut permisul de conducere pentru trei luni, după ce a fost prins circulând cu 117 km pe oră în localitate.

Decizia a rămas definitivă pe 20 mai 2019 și Băișanu a rămas fără permis pe perioada verii.

Viteza pare a fi o altă pasiune a lui Băișanu din moment ce, și în mai 2017, poliția l-a prins cu 142 de kilometri la oră prin localitate, depășind astfel viteza legală admisă în localitate cu 92 km/h. Și atunci i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, document care era oricum expirat de doi ani. A contestat în instanță sancțiunea primită, dar fără succes. Pe 15 ianuarie 2018, judecătoria Bacău i-a respins contestația.

Conform portalului instanțelor de judecată, în vara lui 2016 Băișanu a mai primit o amendă de 1 125 de lei și avertisment pentru că a fost prins circulând cu 120 km/h tot pe E85.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia scade în intensitate în Europa! Cifrele din România sunt reale, nu cum induc unii care vor să provoac…

2 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

5 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru