AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”/O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea

AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”/O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea

O înregistrare video cu primarul PNL al oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în care acesta şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, a ajuns în spaţiul public şi a provocat un val de critici la adresa edilului. Între timp, joi, a apărut şi o înregistrare audio cu acesta, în care-şi terorizează familia.

Înregistrarea nouă începe cu plânsul unui copil, evident disperat, în timp ce primarul liberal se răsteşte.

„Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control. În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, încearcă să o calmeze pe fată şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”.

Traumatizat, copilul întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”. Câteva momente mai târziu, printre alte sticle sparte, bărbatul se dezlănţuie într-un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat, se pare la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude printre înjurături în care îl invocă pe Dumnezeu, mormântul mamei şi mama celei vizate.

Traian Ogâgău nu este la prima ispravă de acest gen. Miercuri, 16 septembrie, a apărut o întregistrare video care a intrat în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa.

Imaginile surprinse sunt greu de imaginat pentru secolul în care trăim. În videoclip, Ogâgău îşi ceartă fata, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, spunându-i să repete diferite fraze.

 Un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat miercuri publicității.

În filmare se vede și se aude cum fetița repetă mecanic, printre lacrimi, ceea ce-i cere tatăl:  „Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” etc. În același timp, tatăl îi cere să nu-și lipească mâinile de perete.

După ce filmul a fost dat publicității, Ogâgău a avut mai multe reacții pe facebook, justificându-și atitudinea ca pe un drept al său de „părinte”.

„Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră, și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus Ogâgău la Antena3.

În presă au mai apărut informații că Ogâgău  s-a separat de soție și că și-a filmat chiar el fetița, trimițându-i  mai apoi filmul fostei soții.

Același Ogâgău arată că apariția filmulețului în spațiul public este un demers electoral și îi acuză pe competitorii săi politici că au întrecut orice limită (vezi video 2):

„Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! De fapt, ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!”, s-a revoltat Ogâgău pe pagina personală de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”