Bacău: Două persoane au murit și alte două au fost rănite în urma unui accident rutier

Bacău: Două persoane au murit și alte două au fost rănite în urma unui accident rutier

Două persoane au murit în urma coliziunii a trei autoturisme pe DN2 (E85), sâmbătă, în zona localității băcăuane Bogdan Vodă, situată la 67 km de municipiul Bacău. O femeie în vârstă de 56 de ani a murit pe loc în urma impactului, iar un bărbat de 57 de ani a decedat imediat ce a ajuns la Spitalul Județean de Urgențe din Bacău, unde a fost transportat de echipajul unei ambulanțe. La aceeași unitate medicală au mai ajuns un bărbat de 48 de ani, precum și un tânăr de 18 ani cu plăgi mai ușoare.

"Dacă pentru bărbatul intrat în moarte clinică în timp ce era transportat nu s-a mai obținut resuscitare, personalul medical a reușit să le salveze viața celorlalte două persoane aduse la unitatea de primiri urgențe. Bărbatul are răni grave, dar a fost stabilizat, iar tânărul s-a ales cu plăgi mai ușoare", a declarat, pentru AGERPRES, Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al SJU Bacău.

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii ce anchetează accidentul, șoferul unuia dintre autoturisme a intrat într-o depășire neregulamentară, nu a reușit să efectueze manevra, iar mașina la volanul căreia se afla a lovit-o pe cea din față, proiectând-o pe sensul opus de circulație, unde s-a izbit de o altă mașină care circula regulamentar. Părți din cele trei autoturisme s-au dezintegrat pe șosea, circulația rutieră fiind oprită mai multe zeci de minute.

"În respectiva porțiune de șosea unde a avut accidentul de sâmbătă s-au produs de-a lungul ultimilor ani numeroase evenimente rutiere soldate cu morți și răniți, polițiștii din serviciul rutier apreciind că tronsonul drept este deosebit de periculos, pentru că șoferii inconștienți circulă cu viteze cu mult peste limita legală punând în pericol viețile unor participanți la trafic nevinovați", a declarat pentru AGERPRES inspector principal Narcisa Butnaru de la IPJ Bacău.

În acest an, pe șoselele din județul Bacău au murit 12 persoane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”