Banca Transilvania anunţă posesorii de carduri de credit că amână obligaţia de plată până în luna mai

Banca Transilvania anunţă posesorii de carduri de credit că amână obligaţia de plată până în luna mai

Banca Transilvania prelungeşte perioada de graţie pentru cardurile de credit, iar primele obligaţii de plată pentru clienţi vor fi doar în luna mai.

"Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău până în luna mai. Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1-25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont", scrie în mesajul trimis de echipa BT clienţilor săi.

Potrivit reprezentanţilor băncii, măsura a fost luată pentru a scuti de drumuri la bancă peste 500.000 de clienţi BT, în contextul actual.

Pe de altă parte, BTa anunţat că, pentru evitarea deplasării la bancă a clienţilor, are alternative foarte bune pentru banking de acasă, respectiv BT Pay: sold, plăţi şi transferuri; BT24 Internet & Mobile Banking: plata facturilor, transfer de bani şi altele; Chatbotul Livia de la BT, pe Facebook Messenger: sold, IBAN, rate, dobânzi şi comisioane şi altele; Chatbotul pentru antreprenori Raul de la BT: IBAN, sume de plată pentru cardul de credit şi altele; BT Visual Help: blocarea cardurilor, modificarea limitelor de tranzacţionare şi altele.

Banca Transilvania a atins în ianuarie borna de 4 milioane de carduri emise şi este cel mai mare emitent de carduri din România începând din 2017, având o cotă de piaţă de peste 22%.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Așa o fi?