Bărbatul acuzat că a agresat sexual o polițistă în Gara de Nord, trimis în judecată în stare de libertate VIDEO

Bărbatul acuzat că a agresat sexual o polițistă în Gara de Nord, trimis în judecată în stare de libertate VIDEO

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 al Capitalei l-au trimis în judecată, vineri, în stare de libertate, pe bărbatul anchetat pentru fapte de agresiune sexuală şi ameninţare produse în Gara de Nord, la adresa unei polițiste.

Bărbatul care ar fi atins o poliţistă în zona intimă, ulterior ameninţând-o pe aceasta, în Gara de Nord din Capitală, a fost reţinut pentru 24 de ore, din seara zilei de 14 aprilie până în seara zilei următoare, însă ”măsura reţinerii a fost infirmată din oficiu, de către procuror, pentru vicii de procedură”, arată g4media.ro. Ulterior, bărbatul, care este inculpat pentru agresiune sexuală şi ameninţare, a fost lăsat în libertate.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?