Baschet - NBA: LeBron James e ''cel mai mare jucător din univers'', consideră antrenorul campioanei LA Lakers

Baschet - NBA: LeBron James e ''cel mai mare jucător din univers'', consideră antrenorul campioanei LA Lakers

LeBron James "este cel mai mare jucător din univers'' pe care l-a văzut, a afirmat, duminică, antrenorul Frank Vogel după ce echipa Los Angeles Lakers a câştigat al 17-lea titlu de campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), în urma victoriei cu 4-2 la general în finala cu Miami Heat, relatează AFP.

"Întotdeauna am crezut în LeBron. Dacă credeţi că ştiţi anumite lucruri, ei bine nu ştiţi. Dar când eşti în preajma lui în fiecare zi, atunci realizezi care este starea lui de spirit, vezi ce ajustări face, modul în care conduce grupul", a declarat Vogel.

"Încă o dată, voi credeţi că ştiţi, dar nu ştiţi. A fost doar o mare experienţă de a-l antrena şi de a vedea cum conduce acest grup care nu a jucat play-off-ul anul trecut. Lista de jucători a fost constituită, aproape de la o zi la alta, iar să conduc acest grup până la victorie a fost formidabil. Dar nu aş fi reuşit fără el", a adăugat antrenorul lui LA Lakers.

James, desemnat MVP-ul finalei, al patrulea titlu personal, a fost liderul preponderent al lui Lakers, secondat de Anthony Davis, jucător venit în vara lui 2019 la Lakers.

"Când am fost numit în funcţia de antrenor, Davis nu era încă aici. Nu aveam toată echipa, dar ştiam un lucru, că nu poate exista incertitudine când este LeBron James", a adăugat Vogel.

Los Angeles Lakers, condusă de vedeta LeBron James, a câştigat, duminică, titlul în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), după 4-2 la general în finala cu Miami Heat, pe care a învins-o în al şaselea meci cu 106-93, la Disney World, în Florida.

La zece ani după ultimul titlu al californienilor, obţinut cu regretatul Kobe Bryant în echipă, Lakers revine în vârful ligii şi îşi trece în palmares al 17-lea său titlu de campioană.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră