Baschet: Andre Emmett, fost jucător în NBA, împuşcat mortal la Dallas

Baschet: Andre Emmett, fost jucător în NBA, împuşcat mortal la Dallas

Andre Emmett, fost jucător în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), a fost împuşcat mortal luni seara, la Dallas (Texas), a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Emmett, în vârstă de 37 ani, se afla în maşină, în faţa locuinţei sale, în momentul în care a fost abordat de două persoane care deţineau o armă de foc. După o altercaţie, jucătorul a fugit, însă a fost împuşcat. El a fost găsit de un trecător, fiind transportat la spital, unde a decedat.

Draftat de Seattle Supersonics în 2004, Emmett a jucat doar 14 meciuri în NBA, opt dintre ele pentru Memphis Grizzlies, unde s-a transferat imediat (2004-2005) şi şase la New Jersey Nets, în 2012.

El a mai evoluat, de asemenea, la echipe, din Franţa, Venezuela, China, Liban Mexic şi Porto Rico, dar şi în liga de baschet în trei (Big3), creată de rapper-ul american Ice Cube, la care participă fost glorii din NBA.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria