Băsescu: O regulă nescrisă este că președintele și premierul nu pleacă simultan în concediu

Băsescu: O regulă nescrisă este că președintele și premierul nu pleacă simultan în concediu

Liderul PMP, Traian Băsescu, critică faptul că președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș se află "simultan în concediu", menționând că în momentul de față vicepremierul Costin Borc este "demnitarul cu cea mai înaltă funcție executivă aflat la serviciu".

"Și președintele și premierul se află simultan în concediu, iar cel puțin unul se află în străinătate, ceea ce este greu de imaginat când în regiune situația de securitate este extrem de tensionată. Dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea să conducă țara?", a scris Băsescu pe Facebook .

El a subliniat că statul român are anumite reguli nescrise. "Una din regulile nescrise este că președintele și premierul nu pleacă simultan în concediu. Cel mult pot pleca simultan, în misiune, până la Bruxelles, dar până seara se întorc acasă. P.S. Costin Borc este demnitarul cu cea mai înaltă funcție executivă aflat la serviciu", a adăugat Băsescu .

AGERPRES/ (AS — autor: Mirela Bărbulescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”